|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 11:57 am
Sayokun zna ktos jakies wiersze lub obrazy mowiace o natchnieniu/inspiracji artystycznej ?????? sorry ale od matury j. polskim sie nie zajmuje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 11:59 am
opcy Sayokun zna ktos jakies wiersze lub obrazy mowiace o natchnieniu/inspiracji artystycznej ?????? sorry ale od matury j. polskim sie nie zajmuje... xp ja to wlasnie do matury potrzebuje XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 11:59 am
Sayokun opcy Sayokun zna ktos jakies wiersze lub obrazy mowiace o natchnieniu/inspiracji artystycznej ?????? sorry ale od matury j. polskim sie nie zajmuje... xp ja to wlasnie do matury potrzebuje XDD każdego szkoda xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 12:00 pm
Sayokun opcy Sayokun zna ktos jakies wiersze lub obrazy mowiace o natchnieniu/inspiracji artystycznej ?????? sorry ale od matury j. polskim sie nie zajmuje... xp ja to wlasnie do matury potrzebuje XDD xd xd xd jaki temecik wybrales ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 12:00 pm
Lethiel Sayokun opcy Sayokun zna ktos jakies wiersze lub obrazy mowiace o natchnieniu/inspiracji artystycznej ?????? sorry ale od matury j. polskim sie nie zajmuje... xp ja to wlasnie do matury potrzebuje XDD xd xd xd jaki temecik wybrales ?? Odwołując się do literatury i innych tekstów kultury, wyjaśnij pojęcie inspiracji artystycznej. Określ jej funkcje w kulturze, uwzględniając kontekst historyczny i kulturowy prezentowanych epok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 12:03 pm
...Ahoj! ...o - Opcy - my się chyba nie znamy... ...miło mi ...nazywam się RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN i jestem Pełno Metalowym Alchemikiem... ...do tego posiadam Atest Ninja... ninja ...no i do tego zwalczem Witche... ...zresztą - za dużo by tu wymieniać... ...no i do tego jestem skromny... ...w każdym razie - miło poznać (ale bedzie jak my sie juz znamy tylko zmieniłeś nicka xd ) ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 12:05 pm
Sayokun Lethiel Sayokun opcy Sayokun zna ktos jakies wiersze lub obrazy mowiace o natchnieniu/inspiracji artystycznej ?????? sorry ale od matury j. polskim sie nie zajmuje... xp ja to wlasnie do matury potrzebuje XDD xd xd xd jaki temecik wybrales ?? Odwołując się do literatury i innych tekstów kultury, wyjaśnij pojęcie inspiracji artystycznej. Określ jej funkcje w kulturze, uwzględniając kontekst historyczny i kulturowy prezentowanych epok. lol .. O.o .. ja mam : wyjasnij przyczyny popularności literatury fantsy na swiecie w ostatnich latach blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...do tego posiadam Atest Ninja... ninja kill ninja  XD cze yosei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...Ahoj! ...o - Opcy - my się chyba nie znamy... ...miło mi ...nazywam się RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN i jestem Pełno Metalowym Alchemikiem... ...do tego posiadam Atest Ninja... ninja ...no i do tego zwalczem Witche... ...zresztą - za dużo by tu wymieniać... ...no i do tego jestem skromny... ...w każdym razie - miło poznać (ale bedzie jak my sie juz znamy tylko zmieniłeś nicka xd ) ...to bylo wejscie smoka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...Ahoj! ...o - Opcy - my się chyba nie znamy... ...miło mi ...nazywam się RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN i jestem Pełno Metalowym Alchemikiem... ...do tego posiadam Atest Ninja... ninja ...no i do tego zwalczem Witche... ...zresztą - za dużo by tu wymieniać... ...no i do tego jestem skromny... ...w każdym razie - miło poznać (ale bedzie jak my sie juz znamy tylko zmieniłeś nicka xd ) ...*skacze na niego* *wywraca* *przytul* witaj blaugh .. za dusho gadash blaugh xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 12:07 pm
Lethiel lol .. O.o .. ja mam : wyjasnij przytczyny popularności literatury fantsy na swiecie w ostatnich latach blaugh taaa xp chcialbym taki temat gonk jak wiesz egzaminuje nas nauczycielka ze szkoly a nasza przed matura zaznaczyla zebysmy nic nie wybierali z fantasy dla wlasnego dobra bo ona tego gatunku literatury nienawidzi crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 12:08 pm
Lethiel Ja- Yosei ...Ahoj! ...o - Opcy - my się chyba nie znamy... ...miło mi ...nazywam się RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN i jestem Pełno Metalowym Alchemikiem... ...do tego posiadam Atest Ninja... ninja ...no i do tego zwalczem Witche... ...zresztą - za dużo by tu wymieniać... ...no i do tego jestem skromny... ...w każdym razie - miło poznać (ale bedzie jak my sie juz znamy tylko zmieniłeś nicka xd ) ...*skacze na niego* *wywraca* *przytul* witaj blaugh .. za dusho gadash blaugh xd xd moze sie ze mnia bic w upierdliwosci przez gg blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel lol .. O.o .. ja mam : wyjasnij przytczyny popularności literatury fantsy na swiecie w ostatnich latach blaugh taaa xp chcialbym taki temat gonk jak wiesz egzaminuje nas nauczycielka ze szkoly a nasza przed matura zaznaczyla zebysmy nic nie wybierali z fantasy dla wlasnego dobra bo ona tego gatunku literatury nienawidzi crying przeciesh nie moga nas egzaminowac nauczyciele ktooshy nas uczą stare .. a po za tym ocena nie powinna zaleshec od gustu nauczyciela stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 12:09 pm
Sayokun Lethiel Ja- Yosei ...Ahoj! ...o - Opcy - my się chyba nie znamy... ...miło mi ...nazywam się RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN i jestem Pełno Metalowym Alchemikiem... ...do tego posiadam Atest Ninja... ninja ...no i do tego zwalczem Witche... ...zresztą - za dużo by tu wymieniać... ...no i do tego jestem skromny... ...w każdym razie - miło poznać (ale bedzie jak my sie juz znamy tylko zmieniłeś nicka xd ) ...*skacze na niego* *wywraca* *przytul* witaj blaugh .. za dusho gadash blaugh xd xd moze sie ze mnia bic w upierdliwosci przez gg blaugh xd .. ale ty nie jestes upierdliwy blaugh chociash.. niom.. dusho pishesh blaugh xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|