Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6743 6744 6745 6746 6747 6748 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sun Jan 16, 2005 10:59 am

Akiko Tamashii
nyuuu :/ tez bym chciala nie isc jutro do szkoly - -'
nyu...ja ide lekcje robic....pay pay.........mam nadzieje ze jeszcze dzis tu was nawiedze ^_^

:*

papatki
PostPosted: Sun Jan 16, 2005 11:01 am

heh bede sie juz zbierac... papatki wszystkim :*

Miss_Karina

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sun Jan 16, 2005 11:01 am

Miss_Karina
heh bede sie juz zbierac... papatki wszystkim :*

papatki
PostPosted: Sun Jan 16, 2005 11:02 am

Karin, Del, dzieki ^^ ale widac... ze bliskosc tez zabija. Ja tego nie rozumiem. I wole trzymac wszystko w sobie, jakos nie mam wtedy uczucia, ze kogos zanudzam.

Gailenquen

eddh

PostPosted: Sun Jan 16, 2005 11:02 am

Delisa
Akiko Tamashii
nyuuu :/ tez bym chciala nie isc jutro do szkoly - -'
nyu...ja ide lekcje robic....pay pay.........mam nadzieje ze jeszcze dzis tu was nawiedze ^_^

:*

szkoda ze zmykasz papatki 3nodding

Delisa... kto ci robil obrazek w sygnaturce...?
PostPosted: Sun Jan 16, 2005 11:03 am

Ibris
Karin, Del, dzieki ^^ ale widac... ze bliskosc tez zabija. Ja tego nie rozumiem. I wole trzymac wszystko w sobie, jakos nie mam wtedy uczucia, ze kogos zanudzam.

a ja mam najlepsiekszÄ… na swiecie przyjacioolke ktoorej moge powiedziec wszystko i dla ktoorej mogu zrobic wszystko !!
pozdroowka dla Kas !! (nerai)

Lethiel

Tipsy Lunatic

Gailenquen

PostPosted: Sun Jan 16, 2005 11:04 am

Lethiel
Ibris

a ja mam najlepsiekszÄ… na swiecie przyjacioolke ktoorej moge powiedziec wszystko i dla ktoorej mogu zrobic wszystko !!
pozdroowka dla Kas !! (nerai)

tez taka mam ^^ co z tego, ze mieszka ponad 300km dalej niz ja... ale ciagle gadamy na gg. to nie to samo... ale zawsze mozna na ni liczyc ^^' tylko po prostu nie lubie tracic przyjaciol.

Papatki Karin *scisk*
PostPosted: Sun Jan 16, 2005 11:05 am

Ibris

ty bys mnie nigdy nie zanudzila 3nodding lepiej podzielic sie z kims smutkiem, z kims kto to zrozumie i sprobuje pomoc nizli trzymac to w sobie i miec uczucie... zamkniecia sie z sobie. blaugh co ja napisalam? O.o
papatki karina 3nodding
Prinee-oczywiscie ibris whee

Delisa

Gailenquen

PostPosted: Sun Jan 16, 2005 11:07 am

Delisa
Ibris

ty bys mnie nigdy nie zanudzila 3nodding lepiej podzielic sie z kims smutkiem, z kims kto to zrozumie i sprobuje pomoc nizli trzymac to w sobie i miec uczucie... zamkniecia sie z sobie. blaugh co ja napisalam? O.o
papatki karina 3nodding

ta, gdy czlowiek dzieli sie smutkiem z druga osoba wtedy cierpienie jest o polowe mniejsze. gdy zas dzieli sie radosc - szczescie jest podwojne ^^
PostPosted: Sun Jan 16, 2005 11:07 am

Ibris ile bierzesz za obrazek ? smile

eddh

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sun Jan 16, 2005 11:08 am

Ibris
Delisa
Ibris

papatki karina 3nodding

ta, gdy czlowiek dzieli sie smutkiem z druga osoba wtedy cierpienie jest o polowe mniejsze. gdy zas dzieli sie radosc - szczescie jest podwojne ^^

3nodding 3nodding 3nodding
PostPosted: Sun Jan 16, 2005 11:09 am

Ibris
Delisa
Ibris

papatki karina 3nodding

xd 3nodding wink

Delisa

Lethiel

Tipsy Lunatic

Prinee
Ibris ile bierzesz za obrazek ? smile

nio wlasnie.. bo ja bym chciala taki !! whee whee whee

ide pppaaaa

Iael

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Sun Jan 16, 2005 11:10 am

Iael
ide pppaaaa

papatki wink
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6743 6744 6745 6746 6747 6748 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games