|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:59 am
Akiko Tamashii nyuuu :/ tez bym chciala nie isc jutro do szkoly - -' nyu...ja ide lekcje robic....pay pay.........mam nadzieje ze jeszcze dzis tu was nawiedze ^_^ :* papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 11:01 am
heh bede sie juz zbierac... papatki wszystkim :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 11:01 am
Miss_Karina heh bede sie juz zbierac... papatki wszystkim :* papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 11:02 am
Karin, Del, dzieki ^^ ale widac... ze bliskosc tez zabija. Ja tego nie rozumiem. I wole trzymac wszystko w sobie, jakos nie mam wtedy uczucia, ze kogos zanudzam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 11:02 am
Delisa Akiko Tamashii nyuuu :/ tez bym chciala nie isc jutro do szkoly - -' nyu...ja ide lekcje robic....pay pay.........mam nadzieje ze jeszcze dzis tu was nawiedze ^_^ :* szkoda ze zmykasz papatki 3nodding Delisa... kto ci robil obrazek w sygnaturce...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 11:03 am
Ibris Karin, Del, dzieki ^^ ale widac... ze bliskosc tez zabija. Ja tego nie rozumiem. I wole trzymac wszystko w sobie, jakos nie mam wtedy uczucia, ze kogos zanudzam. a ja mam najlepsiekszÄ… na swiecie przyjacioolke ktoorej moge powiedziec wszystko i dla ktoorej mogu zrobic wszystko !! pozdroowka dla Kas !! (nerai)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 11:04 am
Lethiel Ibris Karin, Del, dzieki ^^ ale widac... ze bliskosc tez zabija. Ja tego nie rozumiem. I wole trzymac wszystko w sobie, jakos nie mam wtedy uczucia, ze kogos zanudzam. a ja mam najlepsiekszÄ… na swiecie przyjacioolke ktoorej moge powiedziec wszystko i dla ktoorej mogu zrobic wszystko !! pozdroowka dla Kas !! (nerai) tez taka mam ^^ co z tego, ze mieszka ponad 300km dalej niz ja... ale ciagle gadamy na gg. to nie to samo... ale zawsze mozna na ni liczyc ^^' tylko po prostu nie lubie tracic przyjaciol. Papatki Karin *scisk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 11:05 am
Ibris Karin, Del, dzieki ^^ ale widac... ze bliskosc tez zabija. Ja tego nie rozumiem. I wole trzymac wszystko w sobie, jakos nie mam wtedy uczucia, ze kogos zanudzam. ty bys mnie nigdy nie zanudzila 3nodding lepiej podzielic sie z kims smutkiem, z kims kto to zrozumie i sprobuje pomoc nizli trzymac to w sobie i miec uczucie... zamkniecia sie z sobie. blaugh co ja napisalam? O.o papatki karina 3nodding Prinee-oczywiscie ibris whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 11:07 am
Delisa Ibris Karin, Del, dzieki ^^ ale widac... ze bliskosc tez zabija. Ja tego nie rozumiem. I wole trzymac wszystko w sobie, jakos nie mam wtedy uczucia, ze kogos zanudzam. ty bys mnie nigdy nie zanudzila 3nodding lepiej podzielic sie z kims smutkiem, z kims kto to zrozumie i sprobuje pomoc nizli trzymac to w sobie i miec uczucie... zamkniecia sie z sobie. blaugh co ja napisalam? O.o papatki karina 3nodding Prinee-oczywiscie ibris whee ta, gdy czlowiek dzieli sie smutkiem z druga osoba wtedy cierpienie jest o polowe mniejsze. gdy zas dzieli sie radosc - szczescie jest podwojne ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 11:07 am
Ibris ile bierzesz za obrazek ? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 11:08 am
Ibris Delisa Ibris Karin, Del, dzieki ^^ ale widac... ze bliskosc tez zabija. Ja tego nie rozumiem. I wole trzymac wszystko w sobie, jakos nie mam wtedy uczucia, ze kogos zanudzam. ty bys mnie nigdy nie zanudzila 3nodding lepiej podzielic sie z kims smutkiem, z kims kto to zrozumie i sprobuje pomoc nizli trzymac to w sobie i miec uczucie... zamkniecia sie z sobie. blaugh co ja napisalam? O.o papatki karina 3nodding Prinee-oczywiscie ibris whee ta, gdy czlowiek dzieli sie smutkiem z druga osoba wtedy cierpienie jest o polowe mniejsze. gdy zas dzieli sie radosc - szczescie jest podwojne ^^ 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 11:09 am
Ibris Delisa Ibris Karin, Del, dzieki ^^ ale widac... ze bliskosc tez zabija. Ja tego nie rozumiem. I wole trzymac wszystko w sobie, jakos nie mam wtedy uczucia, ze kogos zanudzam. ty bys mnie nigdy nie zanudzila 3nodding lepiej podzielic sie z kims smutkiem, z kims kto to zrozumie i sprobuje pomoc nizli trzymac to w sobie i miec uczucie... zamkniecia sie z sobie. blaugh co ja napisalam? O.o papatki karina 3nodding Prinee-oczywiscie ibris whee ta, gdy czlowiek dzieli sie smutkiem z druga osoba wtedy cierpienie jest o polowe mniejsze. gdy zas dzieli sie radosc - szczescie jest podwojne ^^ xd 3nodding wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Ibris ile bierzesz za obrazek ? smile nio wlasnie.. bo ja bym chciala taki !! whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|