|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:49 am
Iael Ibris chce czekolady ^^ pzt. skandynawska muzyka nie jest zla XD tak ale co za duzo to nie zdrowo ale widac ze Del nie szkodzi xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:49 am
Iael Ibris chce czekolady ^^ pzt. skandynawska muzyka nie jest zla XD tak ale co za duzo to nie zdrowo j a slucham finskiej muzyki !!!!!! pozatym to Czesc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:50 am
Prinee Iael Ibris chce czekolady ^^ pzt. skandynawska muzyka nie jest zla XD tak ale co za duzo to nie zdrowo j a slucham finskiej muzyki !!!!!! pozatym to Czesc wink Mmm...nightwish...<śliń>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Iael Ibris chce czekolady ^^ pzt. skandynawska muzyka nie jest zla XD tak ale co za duzo to nie zdrowo j a slucham finskiej muzyki !!!!!! pozatym to Czesc wink witaj Prinee 4laugh co slychac? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa nie chce sie wtracac ale... ja mam taka przyjaciolke (a raczej byla nia bo zrozumialam ze nasza "przyjazn" do niczego nie dojdzie^^) kiedy sie na mnie obrazala choc troche to chciala rozmawiac ze mna a w tej rozmowie mowila mi z jestem taka i taka i ze to i tamto i takie tam bzdety wink i nasza przyjazn wielokrotnie sie rozpadala i sie rozpadla i sadze ze tak jest lepiej wink a co do szkoly ja jutro do niej nie ide blaugh ale to byla [jest?] prawdziwa przyjazn. tylko, ze obie sobie zawinilysmy sad ona znalazla inne towarzystwo w klasie, ja sie od klasy calkiem odizolowalam. teraz siedze sama na przerwach, ze soba nie gadamy w ogole. od ponad miesiaca wreszcie udalo sie nam spotkac. i nie wiemy dalej jak rozwiaz problem. chcialysmy isc razem do lo, w ogole bylo tyle wspolnych planow a teraz wszystko po prostu padlo. to juz nie ja jezdze z nia do miasta, nie ja chodze do niej na nocki, nie ja z nia siedze w lawce... zrobilo mi sie glupio. moja najlepsza przyjaciolka mieszka pareset kilometrow ode mnie. to paradoks. przepraszam, ze sie zale, ale gdzies musze. juz skonczylam ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:51 am
Rynn the Vampire Prinee Iael Ibris chce czekolady ^^ pzt. skandynawska muzyka nie jest zla XD tak ale co za duzo to nie zdrowo j a slucham finskiej muzyki !!!!!! pozatym to Czesc wink Mmm...nightwish...<śliń> tez slucham troszke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:51 am
Rynn the Vampire Prinee Iael Ibris chce czekolady ^^ pzt. skandynawska muzyka nie jest zla XD tak ale co za duzo to nie zdrowo j a slucham finskiej muzyki !!!!!! pozatym to Czesc wink Mmm...nightwish...<śliń> raczej tutaj myslalam o Vieraileva Tähti ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:52 am
Delisa Prinee Iael Ibris chce czekolady ^^ pzt. skandynawska muzyka nie jest zla XD tak ale co za duzo to nie zdrowo j a slucham finskiej muzyki !!!!!! pozatym to Czesc wink witaj Prinee 4laugh co slychac? 3nodding jej... wrescie ferieee biggrin tzn wlasciwie to od czwartku ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:52 am
Prinee Iael Ibris chce czekolady ^^ pzt. skandynawska muzyka nie jest zla XD tak ale co za duzo to nie zdrowo j a slucham finskiej muzyki !!!!!! pozatym to Czesc wink witaj *przytuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:53 am
Prinee raczej tutaj myslalam o Vieraileva Tähti ^^ a to jakis skandynawski folk czy co on[?] tworzy? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:54 am
nyuuu :/ tez bym chciala nie isc jutro do szkoly - -' nyu...ja ide lekcje robic....pay pay.........mam nadzieje ze jeszcze dzis tu was nawiedze ^_^
:*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:56 am
Ibris Prinee raczej tutaj myslalam o Vieraileva Tähti ^^ a to jakis skandynawski folk czy co on[?] tworzy? razz wlasciwie to nie wiem jaki to rodzaj muzyki ^^ slucham tego ze wzgledu na jezyk (fiński... biggrin ) bo ja ogolnie to bardzo lubie Suomi ^^ wogole w tym zespole gra 2 finskich skoczkow narciarskich.... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:57 am
Ibris ale to byla [jest?] prawdziwa przyjazn. tylko, ze obie sobie zawinilysmy sad ona znalazla inne towarzystwo w klasie, ja sie od klasy calkiem odizolowalam. teraz siedze sama na przerwach, ze soba nie gadamy w ogole. od ponad miesiaca wreszcie udalo sie nam spotkac. i nie wiemy dalej jak rozwiaz problem. chcialysmy isc razem do lo, w ogole bylo tyle wspolnych planow a teraz wszystko po prostu padlo. to juz nie ja jezdze z nia do miasta, nie ja chodze do niej na nocki, nie ja z nia siedze w lawce... zrobilo mi sie glupio. moja najlepsza przyjaciolka mieszka pareset kilometrow ode mnie. to paradoks. przepraszam, ze sie zale, ale gdzies musze. juz skonczylam ^^' mi to tam nie przeszkadza ^^ ale z mojej strony to nie byla prawdziwa przyjazn bo po jej zerwaniu dowiedzialam sie ze kiedy bylam z nia w przyjazni to obgadywala mnie za plecami sad ale to juz jest przeszlosc teraz jest ok i mam nadzieje ze tak zostanie wink ok teraz ja skaczylam sie nad soba uzalac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:59 am
Akiko Tamashii nyuuu :/ tez bym chciala nie isc jutro do szkoly - -' nyu...ja ide lekcje robic....pay pay.........mam nadzieje ze jeszcze dzis tu was nawiedze ^_^ :* szkoda ze zmykasz papatki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|