|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:37 am
wywlok666 uciekam poki co ... au revoir .. *ściska na pozegnanie i po chwili wychodzi* papa Fif
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:38 am
Ibris *pokolei sciska tych co sie rzucili* niech mnie ktos rozerwie, cokolwiek mialoby to znaczyc ^^' *smark* i sprawi zebym miala temperaturke O.o a to czemu? o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:38 am
wywlok666 uciekam poki co ... au revoir .. *ściska na pozegnanie i po chwili wychodzi* do zobaczenia!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:39 am
wywlok666 uciekam poki co ... au revoir .. *ściska na pozegnanie i po chwili wychodzi* papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:39 am
Lethiel Iael Lethiel Iael hejo * macha macha* witam wink *skacze na niego* xd witaj 4laugh *przytuuuuuuul* whee *kłania sie* pomocy, Del puszcza jakiehs skandynawskie piosenkli tanczy az sie halupa trzesie. a ja umieram *miziu* nakrzyczcie na nia pleaseeeeeee gonk albo to albo piosenki z naithmare before christmas O.o .... hieh.. musish jakos przetshymac.. siostrzyczka starsha.. bądz grzecznym braciszkiem blaugh ale ona tak non stop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:40 am
Miss_Karina Ibris *pokolei sciska tych co sie rzucili* niech mnie ktos rozerwie, cokolwiek mialoby to znaczyc ^^' *smark* i sprawi zebym miala temperaturke O.o a to czemu? o.O bo nie chce jutro isc do szkoly XD mam dosc tych ludzi. jeszcze przed chwila przezylam ciezka rozmowe z przyjaciolka i doszlam do wniosku, ze w sumie przyjazni juz nie ma.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:40 am
O.o .. hehehe.. pozdroow ją blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:41 am
Iael Lethiel Iael Lethiel Iael hejo * macha macha* witam wink *skacze na niego* xd witaj 4laugh *przytuuuuuuul* whee *kłania sie* pomocy, Del puszcza jakiehs skandynawskie piosenkli tanczy az sie halupa trzesie. a ja umieram *miziu* nakrzyczcie na nia pleaseeeeeee gonk albo to albo piosenki z naithmare before christmas O.o .... hieh.. musish jakos przetshymac.. siostrzyczka starsha.. bądz grzecznym braciszkiem blaugh ale ona tak non stop to kup sobie takie zatyczki i nic nie bedziesz slyszal xd
Ibri- znam ten bol. a co do choroby...to ci jej nie zalatwie...i ja nie moge chorowac, bo mam sesje XP chce ktores zaliczyc!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:43 am
Lethiel O.o .. hehehe.. pozdroow ją blaugh xd ode mnie tesh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:43 am
ja tez chce byc chora ale w tym tygodniu nie bo musze pozaliczac pare przedmiotow bo koniec polrocza jest i trzeba wystawic oceny :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:44 am
chce czekolady ^^
pzt. skandynawska muzyka nie jest zla XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:44 am
No coz ludziska.Ja tez juz ide. Do nastempnego razu! *rozbija szybe i wyskakuje przez okno* Nic mi nie jest!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:45 am
Ibris Miss_Karina Ibris *pokolei sciska tych co sie rzucili* niech mnie ktos rozerwie, cokolwiek mialoby to znaczyc ^^' *smark* i sprawi zebym miala temperaturke O.o a to czemu? o.O bo nie chce jutro isc do szkoly XD mam dosc tych ludzi. jeszcze przed chwila przezylam ciezka rozmowe z przyjaciolka i doszlam do wniosku, ze w sumie przyjazni juz nie ma. nie chce sie wtracac ale... ja mam taka przyjaciolke (a raczej byla nia bo zrozumialam ze nasza "przyjazn" do niczego nie dojdzie^^) kiedy sie na mnie obrazala choc troche to chciala rozmawiac ze mna a w tej rozmowie mowila mi z jestem taka i taka i ze to i tamto i takie tam bzdety wink i nasza przyjazn wielokrotnie sie rozpadala i sie rozpadla i sadze ze tak jest lepiej wink a co do szkoly ja jutro do niej nie ide blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:46 am
Ibris chce czekolady ^^ pzt. skandynawska muzyka nie jest zla XD tak ale co za duzo to nie zdrowo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:46 am
Gajusia No coz ludziska.Ja tez juz ide. Do nastempnego razu! *rozbija szybe i wyskakuje przez okno* Nic mi nie jest!papatki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|