|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:32 am
Rynn the Vampire pewnie i tak ci zapłacę wink Ha, mam już 75 trout�w ^_^ jeszcze tylko trochę i będzie hełm~! surprised ale ja tej kasy nie przyjme *pokazuje jezyk* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris hey - -' *gryzie za dlugie rekawy* *skacze na nia* 4laugh *przytuuuuul* witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:33 am
Iael Lethiel Iael hejo * macha macha* witam wink *skacze na niego* xd witaj 4laugh *przytuuuuuuul* whee *kłania sie* pomocy, Del puszcza jakiehs skandynawskie piosenkli tanczy az sie halupa trzesie. a ja umieram *miziu* nakrzyczcie na nia pleaseeeeeee gonk albo to albo piosenki z naithmare before christmas loooooooool whee iael musisz to wytrzymac xd dla swej siostry xd xd hej Ibri ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Rynn the Vampire pewnie i tak ci zapłacę wink Ha, mam już 75 trout�w ^_^ jeszcze tylko trochę i będzie hełm~! surprised ale ja tej kasy nie przyjme *pokazuje jezyk* blaugh grau xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina papa tym co poszli i czesc tym co przyszli xd (robilam kolacje xd i teraz wcinam whee ) heyo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris hey - -' *gryzie za dlugie rekawy* hejj *rzut na szyje i ściska mocnoo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
uciekam poki co ...
au revoir ..
*ściska na pozegnanie i po chwili wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*pokolei sciska tych co sie rzucili* niech mnie ktos rozerwie, cokolwiek mialoby to znaczyc ^^' *smark* i sprawi zebym miala temperaturke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witam nowoprzybylych 4laugh papatki tym co zmykaja 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iael Lethiel Iael hejo * macha macha* witam wink *skacze na niego* xd witaj 4laugh *przytuuuuuuul* whee *kłania sie* pomocy, Del puszcza jakiehs skandynawskie piosenkli tanczy az sie halupa trzesie. a ja umieram *miziu* nakrzyczcie na nia pleaseeeeeee gonk albo to albo piosenki z naithmare before christmas O.o .... hieh.. musish jakos przetshymac.. siostrzyczka starsha.. bądz grzecznym braciszkiem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:36 am
wywlok666 uciekam poki co ... au revoir .. *ściska na pozegnanie i po chwili wychodzi* papa ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:36 am
Iael Miss_Karina papa tym co poszli i czesc tym co przyszli xd (robilam kolacje xd i teraz wcinam whee ) heyo wink heyo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|