|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:08 am
Enter_Sandgirl hejka! co tam u was slychac? troche starych znajomych widze....... witaj *przytuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:08 am
Enter_Sandgirl hejka! co tam u was slychac? troche starych znajomych widze....... WitaJ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:09 am
Miss_Karina wywlok666 Miss_Karina wywlok666 papa Sayo *macha na pozegnanie ,odrywajac sie od narady z Rynn a propo czapki XDD* 3nodding *looka przez ramię* nie będzie chyba tak źle .. może uda mi się uszyć .. biggrin szkic już mam *roluje kartkę i chowa za pasuchę* więc połowa za mną .. :3 jeeej supcioooo!!!!
Witaj Sandgirl!!!narazie nic nie obiecuje .. mam nadzieje ze uda mi sie cos uszyć .. w razie co na pewno dowiesz się szybko o tym smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:09 am
*skacze z radosci, ze ktos ja jeszcze pamieta*
Jak wam mija dzien tak btw?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:10 am
Enter_Sandgirl *skacze z radosci, ze ktos ja jeszcze pamieta* Jak wam mija dzien tak btw? cudownie *radosna i usmiechnieta*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:11 am
wywlok666 Miss_Karina wywlok666 Miss_Karina wywlok666 papa Sayo *macha na pozegnanie ,odrywajac sie od narady z Rynn a propo czapki XDD* 3nodding *looka przez ramię* nie będzie chyba tak źle .. może uda mi się uszyć .. biggrin szkic już mam *roluje kartkę i chowa za pasuchę* więc połowa za mną .. :3 jeeej supcioooo!!!!
Witaj Sandgirl!!!narazie nic nie obiecuje .. mam nadzieje ze uda mi sie cos uszyć .. w razie co na pewno dowiesz się szybko o tym smile 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:12 am
Enter_Sandgirl *skacze z radosci, ze ktos ja jeszcze pamieta* Jak wam mija dzien tak btw? jakos...moze by c^^ ....jeszcze tylko 2 tygodnie do szkoly :] jakos to minie ne? xd juz nie moge sie doczekac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 narazie nic nie obiecuje .. mam nadzieje ze uda mi sie cos uszyć .. w razie co na pewno dowiesz się szybko o tym smile dzie-ku-je!!! whee bede czekac!!! wink
Sand- jakos tak... mam teraz czasy kolokwii neutral esh... przed chwila zakuwalam filo, ale przerwe se robie od tych twierdzen, talesa, Demokryta i te de, i te pe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a ja powinnam sie uczyc....... crying crying ale tak mi sie nie chce, wcale.... nie wiem czy to zblizajaca sie sesja tak na mnie wplywa, pora roku...... czy moze..... nie wiem blaugh ale tak mi sie nie chce!!!!!!!!!
ale ogolnie to tez mi dobrze mija dzionek smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:13 am
Rynn the Vampire wywlok666 narazie nic nie obiecuje .. mam nadzieje ze uda mi sie cos uszyć .. w razie co na pewno dowiesz się szybko o tym smile 4laugh Ty i Rynn smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Rynn the Vampire wywlok666 narazie nic nie obiecuje .. mam nadzieje ze uda mi sie cos uszyć .. w razie co na pewno dowiesz się szybko o tym smile 4laugh Ty i Rynn smile 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:15 am
Kari, masz zajefajna sygnaturke, musze powiedziec........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 10:15 am
hej :] w ktorym sklepie kupilas te butki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|