|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:50 am
wywlok666 Miss_Karina xd > okay,... winko za dlugo na mnie czekalo pytam jeszcze raz kto chce wino, no to dotyczy wszystkich oprocz Kukusia, Łobuziaka, bo panowie troche wypili jak uda mi sie jakos uszyć takie coś możemy sie jakoś dogadać razz winkaaaa *patrzy duzymi oczkami* a wlasnie .. słonko .. uda ci sie w koncu do mnie przyjechac czy nie na urodzinki ? a propo urodzin... nie przestapie progu twojego domciu jesheli bedzie tam.. to ... uh... gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:50 am
wow... Nitemare Claws... moze jestem ignorantem ale... jest to cos warte?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:51 am
Lethiel Labudziak opcy czesc wszystkim!  wlasnie dostalem dwa eventy z rzedu xd heh! jak tos ie m "g?upi maja szcze?cie" xd hm.. w takim razie powinnam dostawac eventy pare razy dziennie xd jakies to powiedzenie naciagne xd xp pociesz sie ze rysunkow dostajesz dosc duzo XDD i to z twoim ulubionym ***** XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Miss_Karina xd > okay,... winko za dlugo na mnie czekalo pytam jeszcze raz kto chce wino, no to dotyczy wszystkich oprocz Kukusia, Łobuziaka, bo panowie troche wypili jak uda mi sie jakos uszyć takie coś możemy sie jakoś dogadać razz winkaaaa *patrzy duzymi oczkami* a wlasnie .. słonko .. uda ci sie w koncu do mnie przyjechac czy nie na urodzinki ? jeszcze nie wiem, ale chyba raczej nie sad sad sad sad sad sad cry kolosy daja mi w plecy crying crying crying ale spotkamy sie w ferie, bo akurat bede nadrabiac zaleglosci kinowe xd od dawna nie byłam w kinie xd wink moze razem do kina sie wybierzemy? i ew. ktos moze dolaczyc sie do nas? xd
a co do czapeczki, jakos odwdzieczylabym sie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Lethiel Labudziak opcy czesc wszystkim!  wlasnie dostalem dwa eventy z rzedu xd heh! jak tos ie m "g?upi maja szcze?cie" xd hm.. w takim razie powinnam dostawac eventy pare razy dziennie xd jakies to powiedzenie naciagne xd xp pociesz sie ze rysunkow dostajesz dosc duzo XDD i to z twoim ulubionym ***** XD tjaaaa... "dostajesh" ?? stare sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina wywlok666 jak uda mi sie jakos uszyć takie coś możemy sie jakoś dogadać razz winkaaaa *patrzy duzymi oczkami* a wlasnie .. słonko .. uda ci sie w koncu do mnie przyjechac czy nie na urodzinki ? jeszcze nie wiem, ale chyba raczej nie sad sad sad sad sad sad cry kolosy daja mi w plecy crying crying crying ale spotkamy sie w ferie, bo akurat bede nadrabiac zaleglosci kinowe xd od dawna nie byłam w kinie xd wink moze razem do kina sie wybierzemy? i ew. ktos moze dolaczyc sie do nas? xd
a co do czapeczki, jakos odwdzieczylabym sie whee hihihi .. smile do kin chętnie .. na Upiora w operze idziemy moja droga XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:53 am
Ho, wróciłam ^_^
Fifcia, jak chcesz obgadać szczegóły tego OMG hata to zgłoś się do mnie na gadu ciom? Mój numer 4394874 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:54 am
Lethiel wywlok666 Miss_Karina xd > okay,... winko za dlugo na mnie czekalo pytam jeszcze raz kto chce wino, no to dotyczy wszystkich oprocz Kukusia, Łobuziaka, bo panowie troche wypili jak uda mi sie jakos uszyć takie coś możemy sie jakoś dogadać razz winkaaaa *patrzy duzymi oczkami* a wlasnie .. słonko .. uda ci sie w koncu do mnie przyjechac czy nie na urodzinki ? a propo urodzin... nie przestapie progu twojego domciu jesheli bedzie tam.. to ... uh... gonk gonk gonk jeszcze go nie ma .... będzie po 25-26 ... sad a ja chce go jusz ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:54 am
wywlok666 Lethiel wywlok666 Miss_Karina xd > okay,... winko za dlugo na mnie czekalo pytam jeszcze raz kto chce wino, no to dotyczy wszystkich oprocz Kukusia, Łobuziaka, bo panowie troche wypili jak uda mi sie jakos uszyć takie coś możemy sie jakoś dogadać razz winkaaaa *patrzy duzymi oczkami* a wlasnie .. słonko .. uda ci sie w koncu do mnie przyjechac czy nie na urodzinki ? a propo urodzin... nie przestapie progu twojego domciu jesheli bedzie tam.. to ... uh... gonk gonk gonk jeszcze go nie ma .... będzie po 25-26 ... sad a ja chce go jusz .... O.o ... aha... nio dobsh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:55 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 hihihi .. smile do kin chętnie .. na Upiora w operze idziemy moja droga XDDDD U...Upiora? O.o moze.... o.O xd jstem ciekawa xd (ale...ile bilety kosztuja? T_____T pewnie drogo)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel O.o ... aha... nio dobsh xd biggrin za to poznasz Evangelistę smile on jest kochany ... tylko Vigariusa nie bedzie ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:57 am
Miss_Karina wywlok666 hihihi .. smile do kin chętnie .. na Upiora w operze idziemy moja droga XDDDD U...Upiora? O.o moze.... o.O xd jstem ciekawa xd (ale...ile bilety kosztuja? T_____T pewnie drogo)nie .. koło 10-15 złotych .. zalzey od kina .. jezszcze sie dowiem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|