|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:44 am
Kiart Eh... lol Was wylogowalo ...a mnie nadal nie dziala Edit Profile ... xp ehh .. cos Gaia znow sie krzaczy z lekka .. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:45 am
Miss_Karina wczesniej proponowalam, ale odpowiedziala mi cisza blaugh a ty co Lor, czemu cie tu nie ma? xd >
Fifi... jakby ci sie udalo cos takiego uszyc... to moze i mi bys uszyla? : > ~~~~~~~~
Let- ja sie zapisuje na shaolin cool szpaner blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czesc wszystkim!  wlasnie dostalem dwa eventy z rzedu xd heh!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
apappapa *sciska na dowidzenia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:46 am
Kukus przepraszam Kochanie, nie zauważyłem bo wchodzę piszę posta i znikam... wciąż mam problemy z ogarnięciem po weekendzie i zdaniem sobie sprawy jakich narobiłem głupot... chyba nie powinienem fukać sądząc po tym co się działo ze mną od czwartku... badzio przepraszam, że nie zauważyłem *tulimy tulimy* ech.. nie szkodzi.. *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:46 am
xd > okay,... winko za dlugo na mnie czekalo pytam jeszcze raz kto chce wino, no to dotyczy wszystkich oprocz Kukusia, Łobuziaka, bo panowie troche wypili
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:47 am
opcy czesc wszystkim!  wlasnie dostalem dwa eventy z rzedu xd heh! witaj *przytula na powitanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy czesc wszystkim!  wlasnie dostalem dwa eventy z rzedu xd heh! mi by sie przydaly U__U ja scie kasieee! * krzyczy i sepleni jak dziecko* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy czesc wszystkim!  wlasnie dostalem dwa eventy z rzedu xd heh! lol O.o .... tesh tak chce xd *przytuuuuul* witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:48 am
Miss_Karina xd > okay,... winko za dlugo na mnie czekalo pytam jeszcze raz kto chce wino, no to dotyczy wszystkich oprocz Kukusia, Łobuziaka, bo panowie troche wypili jak uda mi sie jakos uszyć takie coś możemy sie jakoś dogadać razz winkaaaa *patrzy duzymi oczkami* a wlasnie .. słonko .. uda ci sie w koncu do mnie przyjechac czy nie na urodzinki ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:49 am
opcy czesc wszystkim!  wlasnie dostalem dwa eventy z rzedu xd heh! Elo... wink [laki] Papa Sei chan.. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|