|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:41 am
Setsuna Dragonclaw Miss_Karina Setsuna Dragonclaw siemka ludziska!!!!! *hop na Karinę* jak dawno mnie tu nie było... ale w końcu siędostałam ^w^ *triumfalny taniec* pozdrowionka od Loraka 3nodding Czesc Setsuna!!! jejciu jak ja ciebie tez dawno nie widzialam1!! co tak rzadko pojawiasz sie? mialam "drobne" problemy z dostaniem sie tutaj ^^" Lorak:Ej Miss podzielila bys sie a nie tak sama chlasz wczesniej proponowalam, ale odpowiedziala mi cisza blaugh a ty co Lor, czemu cie tu nie ma? xd >
Fifi... jakby ci sie udalo cos takiego uszyc... to moze i mi bys uszyla? : > ~~~~~~~~
Let- ja sie zapisuje na shaolin cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:42 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mnie juz dzisiaj pare razy gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:43 am
Rynn the Vampire Say, zbidowane. Fifi, on jeszcze tego nie ma sweatdrop ale JA ci to mogę rozrysować 3nodding za niedługo wr281;... gdybys mogła to by mi sie bardzo przydało .. coś wymyśle .. w koncu nei z takimi problemami sobie radziłam .. :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heh... mykam koffani *pshytulas dla wszystkich* do zobaczenia nastepnym razem... o ile bedzie sweatdrop tio pa ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
i mnie xd wink Rynn- jakie biale papucie tygryskoow? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw heh... mykam koffani *pshytulas dla wszystkich* do zobaczenia nastepnym razem... o ile bedzie sweatdrop tio pa ^^ papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw heh... mykam koffani *pshytulas dla wszystkich* do zobaczenia nastepnym razem... o ile bedzie sweatdrop tio pa ^^ papa 3may sie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:44 am