|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:28 am
Rynn the Vampire Sayuś, no, wystaw te trouty 3nodding heart Kurczę, mnajomy z kanady kupuje od kogoś prawdziwy OMG hat XD ten ktoś robi je po 20 dolc rozsyła surprised heart Ludzie, kto z was umie szyć? xd *Chowa się za kanpe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
siemka ludziska!!!!! *hop na Karinę* jak dawno mnie tu nie było... ale w końcu siędostałam ^w^ *triumfalny taniec*
pozdrowionka od Loraka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lethiel znalazlam jedna .. robione na godzinke przed wyjsciem wink ale to tylko fryz i makijash blaugh http://img.photobucket.com/albums/v447/asiulec/lol1/DSCN0858.jpg wow!! leti wygladasz kapitalnie!! xd ja nie skorzystalam z uslug fryzjera gdy szlam na studnioowe xd wink redface redface redface .. dziekooje whee ja tesh na poczatku mialam nie isc.. ale.. w koncu stoodniowke ma siem tylko raz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk hejka wszystkim...labi ty uwazaj co piszezs bo jeszcze sie okaze ze jaka tajemnica wyjdzie na wierzch a ty nie bediesz tego pamietal... spoko.. wszytko pamietam.. chyba..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Sayuś, no, wystaw te trouty 3nodding heart Kurczę, m�j znajomy z kanady kupuje od kogoś prawdziwy OMG hat XD ten ktoś robi je po 20 dolc�w i rozsyła surprised heart Ludzie, kto z was umie szyć? xd ja bym chciala takie fajne ciapeczki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:29 am
Sei chan Rynn the Vampire Sayuś, no, wystaw te trouty 3nodding heart Kurczę, mnajomy z kanady kupuje od kogoś prawdziwy OMG hat XD ten ktoś robi je po 20 dolc rozsyła surprised heart Ludzie, kto z was umie szyć? xd *Chowa się za kanpe* no cio? Nie będę gryźć xd Leti, ślicznie wyszłaś ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk hejka wszystkim...labi ty uwazaj co piszezs bo jeszcze sie okaze ze jaka tajemnica wyjdzie na wierzch a ty nie bediesz tego pamietal... *przytula na powitanie* hejjj smile Rynn .. ja umiem szyć ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:30 am
Vykk hejka wszystkim...labi ty uwazaj co piszezs bo jeszcze sie okaze ze jaka tajemnica wyjdzie na wierzch a ty nie bediesz tego pamietal... *skacze na niego* 4laugh .. witaj whee whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw siemka ludziska!!!!! *hop na Karinę* jak dawno mnie tu nie było... ale w końcu siędostałam ^w^ *triumfalny taniec* pozdrowionka od Loraka 3nodding witaj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Rynn the Vampire Sayuś, no, wystaw te trouty 3nodding heart Kurczę, mnajomy z kanady kupuje od kogoś prawdziwy OMG hat XD ten ktoś robi je po 20 dolc rozsyła surprised heart Ludzie, kto z was umie szyć? xd ... zapomnialem XDDD heh...chcialabym takie OMG whee ale...nie lubie szyć xp xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:31 am
wywlok666 Vykk hejka wszystkim...labi ty uwazaj co piszezs bo jeszcze sie okaze ze jaka tajemnica wyjdzie na wierzch a ty nie bediesz tego pamietal... *przytula na powitanie* hejjj smile Rynn .. ja umiem szyć ... a uszyjesz mi prawdziwy OMG hat? surprised Aki : ja w końcu sobie kupiłam te papucie tygryski surprised heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|