|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:17 am
Miss_Karina Lethiel biggrin zyczu ci zeby na twojej stoodniowce dawali wam cos cio siem do jedzenia nadaje xd xp bo na widok tamtego nie wiadomo bylo czy sie smiac czy plakac xd xd xd az tak zle bylo? O.o XD hm.. nio oosh.. strach bylo to jesc.. wiec stalo caly czas nierooshone na stole xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
cześć cześć 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Lethiel Miss_Karina Leti - trzymam cie za slowo! xd wink argh.... jak znajde cos cio nadaje sie do opublikowania .. czyt. cos gdzie nie wygladam tak strashnie jak zwykle sweatdrop ... tio pokashu 3nodding xd ew. ja capne zdjecia od jakis znajomych i ja pokaze XDDD very good!!! xd xd wink bede niecierpliwie czekac na te foty xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:18 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan Sayo tylko 1 niebieska crying wrzucaj 3nodding jeszcze jeden post i bede mial siano na przynete... xp Ja sprzedałam pebo i mam przynete Nyu=^_^= ... dobry plan xd Zawsze sprzedaje rybki ktorych nie zbieram by miec na przynete Nyu 3nodding wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire cześć cześć 3nodding heart *przytula* witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:19 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan Sayo tylko 1 niebieska crying wrzucaj 3nodding jeszcze jeden post i bede mial siano na przynete... xp Ja sprzedałam pebo i mam przynete Nyu=^_^= ... dobry plan xd Zawsze sprzedaje rybki ktorych nie zbieram by miec na przynete Nyu 3nodding XD low w durem w tych czterech rogach lub na rurach tam jest najlatwiej je zlapac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire cześć cześć 3nodding heart Rynn witaj 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina wywlok666 Lethiel Miss_Karina Leti - trzymam cie za slowo! xd wink argh.... jak znajde cos cio nadaje sie do opublikowania .. czyt. cos gdzie nie wygladam tak strashnie jak zwykle sweatdrop ... tio pokashu 3nodding xd ew. ja capne zdjecia od jakis znajomych i ja pokaze XDDD very good!!! xd xd wink bede niecierpliwie czekac na te foty xd wiem .. przemyślne razz ale ciiiii .. żeby Leta nie usłyszała XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:20 am
Rynn the Vampire cześć cześć 3nodding heart rynn mam pare troutow XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire cześć cześć 3nodding heart witaj *przytuuuuuul* 4laugh 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Rynn the Vampire cześć cześć 3nodding heart rynn mam pare troutow XD surprised heart wystawiaj!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:21 am
Miss_Karina wywlok666 Lethiel Miss_Karina Leti - trzymam cie za slowo! xd wink argh.... jak znajde cos cio nadaje sie do opublikowania .. czyt. cos gdzie nie wygladam tak strashnie jak zwykle sweatdrop ... tio pokashu 3nodding xd ew. ja capne zdjecia od jakis znajomych i ja pokaze XDDD very good!!! xd xd wink bede niecierpliwie czekac na te foty xd znalazlam jedna .. robione na godzinke przed wyjsciem wink ale to tylko fryz i makijash blaugh http://img.photobucket.com/albums/v447/asiulec/lol1/DSCN0858.jpg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|