|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:11 am
wywlok666 Lethiel wywlok666 Lethiel witajcie 4laugh .. gg mi nie dziala crying hej Lethiel .. jak się udala 100dniowka ? fajniusio whee tylko jedzenie bylo bleeeee xp i nooshki bolaly wiec poozniej jush bez boocikoow tanczylam wink whee hihi .. ja mam moje 100dniowki 28 i 29 .. juz sie boje ... >.< ale ciesze sie ze dobrze sie bawiłaś wink biggrin zyczu ci zeby na twojej stoodniowce dawali wam cos cio siem do jedzenia nadaje xd xp bo na widok tamtego nie wiadomo bylo czy sie smiac czy plakac xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:11 am
wywlok666 Lethiel wywlok666 Lethiel witajcie 4laugh .. gg mi nie dziala crying hej Lethiel .. jak się udala 100dniowka ? fajniusio whee tylko jedzenie bylo bleeeee xp i nooshki bolaly wiec poozniej jush bez boocikoow tanczylam wink whee hihi .. ja mam moje 100dniowki 28 i 29 .. juz sie boje ... >.< ale ciesze sie ze dobrze sie bawiłaś wink nie boj sie :Xd bedziesz na pewno dobrze sie bawic!! xd Leti - trzymam cie za slowo! xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:12 am
Sei chan Sayo tylko 1 niebieska crying wrzucaj 3nodding jeszcze jeden post i bede mial siano na przynete... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cremmy Lethiel Cremmy Lethiel witajcie 4laugh .. gg mi nie dziala crying Edit: ... O.o wlasnie zadzialalo xd xd xd Gg...ggg...gggheeee! Ekhheee... *Dławi się* O.o .... gonk *podbiega i klepie go po plecach* cio siem stalo gonk ??!!! GG...Gleeeee!... To zna ktoś strone z anime czy mam sobie p00jść? nie znam xp ale... czemu sie dlawish na wiesc o gg ?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel biggrin zyczu ci zeby na twojej stoodniowce dawali wam cos cio siem do jedzenia nadaje xd xp bo na widok tamtego nie wiadomo bylo czy sie smiac czy plakac xd xd xd n moich obu 100dniowkach .. mam 2 pod rzad .. >.< XDDDDDDDDDDD będzie zabawnie ... tyle już mogę powiedzieć ... XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:13 am
Sayokun Sei chan Sayo tylko 1 niebieska crying wrzucaj 3nodding jeszcze jeden post i bede mial siano na przynete... xp Ja sprzedałam pebo i mam przynete Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:14 am
Miss_Karina Leti - trzymam cie za slowo! xd wink argh.... jak znajde cos cio nadaje sie do opublikowania .. czyt. cos gdzie nie wygladam tak strashnie jak zwykle sweatdrop ... tio pokashu 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun Sei chan Sayo tylko 1 niebieska crying wrzucaj 3nodding jeszcze jeden post i bede mial siano na przynete... xp Ja sprzedałam pebo i mam przynete Nyu=^_^= ... dobry plan xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Miss_Karina Leti - trzymam cie za slowo! xd wink argh.... jak znajde cos cio nadaje sie do opublikowania .. czyt. cos gdzie nie wygladam tak strashnie jak zwykle sweatdrop ... tio pokashu 3nodding xd ew. ja capne zdjecia od jakis znajomych i ja pokaze XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel biggrin zyczu ci zeby na twojej stoodniowce dawali wam cos cio siem do jedzenia nadaje xd xp bo na widok tamtego nie wiadomo bylo czy sie smiac czy plakac xd xd xd az tak zle bylo? O.o XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:15 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:16 am
Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan Sayo tylko 1 niebieska crying wrzucaj 3nodding jeszcze jeden post i bede mial siano na przynete... xp Ja sprzedałam pebo i mam przynete Nyu=^_^= ... dobry plan xd Zawsze sprzedaje rybki ktorych nie zbieram by miec na przynete Nyu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayo... Skąd masz tą rękawcę? (Tą czerwoną z pazurami?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Lethiel Miss_Karina Leti - trzymam cie za slowo! xd wink argh.... jak znajde cos cio nadaje sie do opublikowania .. czyt. cos gdzie nie wygladam tak strashnie jak zwykle sweatdrop ... tio pokashu 3nodding xd ew. ja capne zdjecia od jakis znajomych i ja pokaze XDDD very good!!! xd xd wink bede niecierpliwie czekac na te foty xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|