|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:06 am
Zn4 kt05 str0nk3 z 4n1m3? (zna ktoś stronke z anime? wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:06 am
Cremmy Wow! Sayokun! skod mash te rekawice? z listow z listopada i grodnia wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:07 am
Lethiel witajcie 4laugh .. gg mi nie dziala crying hej Lethiel .. jak się udala 100dniowka ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cremmy Zn4 kt05 str0nk3 z 4n1m3? (zna ktoś stronke z anime? wink ) jest zakaz pisania l33t na gildii poza wyznaczonym topikiem xp cze lethiel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witajcie 4laugh .. gg mi nie dziala crying Edit: ... O.o wlasnie zadzialalo xd xd xd Gg...ggg...gggheeee! Ekhheee... *Dławi się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:08 am
wywlok666 Lethiel witajcie 4laugh .. gg mi nie dziala crying hej Lethiel .. jak się udala 100dniowka ? fajniusio whee tylko jedzenie bylo bleeeee xp i nooshki bolaly wiec poozniej jush bez boocikoow tanczylam wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witajcie 4laugh .. gg mi nie dziala crying Edit: ... O.o wlasnie zadzialalo xd xd xd Elo... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Cremmy Zn4 kt05 str0nk3 z 4n1m3? (zna ktoś stronke z anime? wink ) jest zakaz pisania l33t na gildii poza wyznaczonym topikiem xp cze lethiel S0rk4 nie mogłem si3 powstrzymać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Akiko Tamashii Sayokun jak bede tak lowil to napweno uzbieram na helm xp  bleeeh jak ja nie lubie ryb xp ja tez nie ... i ja... XD kiedys jak bylam mala to lubilam jesc, ale w pewnym momencie przestalam jesc.... pewnie dlatego ze na ladzie widzialam odcieta na zywo glowe ryby i to mna wstrzasnelo XDDD wink przynajmniej tak mi opowiadala staruszka XD ooo Leti!!! 4laugh jak sie udala studnioowa? wink masz fotki? xd xd wink obiecalas xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cremmy Lethiel witajcie 4laugh .. gg mi nie dziala crying Edit: ... O.o wlasnie zadzialalo xd xd xd Gg...ggg...gggheeee! Ekhheee... *Dławi się* O.o .... gonk *podbiega i klepie go po plecach* cio siem stalo gonk ??!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:09 am
Lethiel wywlok666 Lethiel witajcie 4laugh .. gg mi nie dziala crying hej Lethiel .. jak się udala 100dniowka ? fajniusio whee tylko jedzenie bylo bleeeee xp i nooshki bolaly wiec poozniej jush bez boocikoow tanczylam wink whee hihi .. ja mam moje 100dniowki 28 i 29 .. juz sie boje ... >.< ale ciesze sie ze dobrze sie bawiłaś wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:10 am
Lethiel Cremmy Lethiel witajcie 4laugh .. gg mi nie dziala crying Edit: ... O.o wlasnie zadzialalo xd xd xd Gg...ggg...gggheeee! Ekhheee... *Dławi się* O.o .... gonk *podbiega i klepie go po plecach* cio siem stalo gonk ??!!! GG...Gleeeee!... To zna ktoś strone z anime czy mam sobie p00jść?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina wywlok666 Akiko Tamashii Sayokun jak bede tak lowil to napweno uzbieram na helm xp  bleeeh jak ja nie lubie ryb xp ja tez nie ... i ja... XD kiedys jak bylam mala to lubilam jesc, ale w pewnym momencie przestalam jesc.... pewnie dlatego ze na ladzie widzialam odcieta na zywo glowe ryby i to mna wstrzasnelo XDDD wink przynajmniej tak mi opowiadala staruszka XD ooo Leti!!! 4laugh jak sie udala studnioowa? wink masz fotki? xd xd wink obiecalas xd ja ryb w ogole nie jjem .. zadnych i nigdy XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Lethiel witajcie 4laugh .. gg mi nie dziala crying Edit: ... O.o wlasnie zadzialalo xd xd xd Elo... smile *przytuuuuuuuul* witaj whee Sayo *przytuuuuul* Kari *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* 4laugh whee 3nodding fotki beda ale poozniej xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|