|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:00 am
Sayokun Akiko Tamashii nyuu *rozklada sie na lozku.....* ciemu te pieniadze sie tak wolno naliczaja :/ zebys nie uzbierala na halo w ciagu tygodnia razz Nyu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:01 am
Akiko Tamashii Sayokun Akiko Tamashii nyuu *rozklada sie na lozku.....* ciemu te pieniadze sie tak wolno naliczaja :/ zebys nie uzbierala na halo w ciagu tygodnia razz a fajnie by bylo xd blaugh Kari....moje ukeciatko xd aha.... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:01 am
wywlok666 Akiko Tamashii nyuu *rozklada sie na lozku.....* ciemu te pieniadze sie tak wolno naliczaja :/ hyh .. no nie wiem .. ja nie narzekam .. moze nie lecą tak expresowo .. ale w ciagu 3 dni 3100 mnie zadowala .. a duzo nie siedziałam .. whee cool ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:02 am
heh....chyba zaloze sobie sklepik, bo jak tak dalej pujdzie to ceny rzeczy z liscikow wzrosna tak bardzo ze nie bede mogla je kupic stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:03 am
Kiart wywlok666 Akiko Tamashii nyuu *rozklada sie na lozku.....* ciemu te pieniadze sie tak wolno naliczaja :/ hyh .. no nie wiem .. ja nie narzekam .. moze nie lecą tak expresowo .. ale w ciagu 3 dni 3100 mnie zadowala .. a duzo nie siedziałam .. whee cool ... no cio ? XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:03 am
jak bede tak lowil to napweno uzbieram na helm xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:04 am
Sayokun jak bede tak lowil to napweno uzbieram na helm xp  O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:04 am
Sayokun jak bede tak lowil to napweno uzbieram na helm xp  bleeeh jak ja nie lubie ryb xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:05 am
Akiko Tamashii heh....chyba zaloze sobie sklepik, bo jak tak dalej pujdzie to ceny rzeczy z liscikow wzrosna tak bardzo ze nie bede mogla je kupic stare z rysunkami avkow wink to moze ja sie zalapie wink ale mam tylko strenght rod do sprzedania za 1700 nie spodobal mi sie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Sayokun jak bede tak lowil to napweno uzbieram na helm xp  bleeeh jak ja nie lubie ryb xp ja tez nie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wow! Sayokun! skod mash te rekawice?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun jak bede tak lowil to napweno uzbieram na helm xp  lol xd xd xd a ile trzeba nalowic na helm? 100? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Sayokun jak bede tak lowil to napweno uzbieram na helm xp  bleeeh jak ja nie lubie ryb xp ja lubie ale na zywo a nie na patelni blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 9:06 am
witajcie 4laugh .. gg mi nie dziala crying Edit: ... O.o wlasnie zadzialalo xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|