|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:42 am
Miss_Karina Sei chan To zielonych dolowie 3nodding heh...w Durem jest za trudne dla mnie XP pewnie dlatego ze kiepsi ze mnie wedkarz XD mnie łowienei w ogole nie bawi .. tylko moj brat rybki łowi .. XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:42 am
*Wskakuje Sayo na głowe*Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:43 am
Sei chan *Wskakuje Sayo na głowe*Nyu=^_^= fajna czapeczke masz Sei XD =(^,^)=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:44 am
Delein wywlok666 Miss_Karina Sayokun moze sie jeszcze kiedys znajdzie jakies gaiowe spotkanie XD moze w wawie? cool Fifi- na pewno jest razniej XD ale nie iwem czy pojade blaugh Say- sory jesli urazilam blaugh wink ja tez nie wiem czy pojade razz w koncu ta moja przeprowadzka do wroclawia ,jak chyba juz wspominalam , bedzie miala miejsce w lipcu XDD Ja się pewno pojawię na wakacje we wrocku *^^* co za zbieg okolicznosci heart Fifi-- tak tez jade 3nodding tez powinnas bedzie fajnie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:44 am
Miss_Karina Sei chan *Wskakuje Sayo na głowe*Nyu=^_^= fajna czapeczke masz Sei XD =(^,^)= Zaraz druga będzie Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:46 am
Lavagetas_heqetai co za zbieg okolicznosci heart Fifi-- tak tez jade 3nodding tez powinnas bedzie fajnie ^^ :3 jak mi sie uda na pewno wpadnę smile i tak mam w koncvu wakacji koło 4 miesiecy biggrin hihihi.. a ze fajnie bedzie .. nie wątpie ...... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:46 am
Sei chan *Wskakuje Sayo na głowe*Nyu=^_^= fajna czapka XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:47 am
wywlok666 Delein Ja się pewno pojawię na wakacje we wrocku *^^* na gg musimy sie zgadac jakos to sie spotkamy whee No ba...będzie miting we Wrocławiu *^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:49 am
Sayokun Sei chan *Wskakuje Sayo na głowe*Nyu=^_^= fajna czapka XD A ty masz brązową xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:49 am
Delein wywlok666 Delein Ja się pewno pojawię na wakacje we wrocku *^^* na gg musimy sie zgadac jakos to sie spotkamy whee No ba...będzie miting we Wrocławiu *^^* XD no wlasnie ja musze gdzies wyjechac bo mi sie bedzie przez reszte wakacjii nudzilo XD meeting bedzie dobry :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:50 am
Delein wywlok666 Delein Ja się pewno pojawię na wakacje we wrocku *^^* na gg musimy sie zgadac jakos to sie spotkamy whee No ba...będzie miting we Wrocławiu *^^* moj numer gg masz pod sygnaturkę smile więc jak chcesz to się odezwij biggrin fajnie by bylo zrobic male spotano we wrocku biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun Sei chan *Wskakuje Sayo na głowe*Nyu=^_^= fajna czapka XD A ty masz brązową xd :3 mam juz ja od dawna i pewnie uzbieram na pare innych lowiac po helm razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Delein wywlok666 Delein Ja się pewno pojawię na wakacje we wrocku *^^* na gg musimy sie zgadac jakos to sie spotkamy whee No ba...będzie miting we Wrocławiu *^^* XD no wlasnie ja musze gdzies wyjechac bo mi sie bedzie przez reszte wakacjii nudzilo XD meeting bedzie dobry :3 ja to musze na jakies praktyki pojsc, albo jakas prace zalatwic, troche kasy by sie przydalo... whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...Ahoj! ...a przepraszam - te czapki z jakiejś okazji czy coś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:51 am
Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan *Wskakuje Sayo na głowe*Nyu=^_^= fajna czapka XD A ty masz brązową xd :3 mam juz ja od dawna i pewnie uzbieram na pare innych lowiac po helm razz Jeszcze 4 i ide lowic czarne rybki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|