|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:35 am
Sayokun ej to jest dosc durze miasto liczace.. 7000 mieszkancow xp blaugh lol XDDD cała masa :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:35 am
Sayokun moze sie jeszcze kiedys znajdzie jakies gaiowe spotkanie XD moze w wawie? cool Fifi- na pewno jest razniej XD ale nie iwem czy pojade blaugh Say- sory jesli urazilam blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:37 am
Miss_Karina Sayokun moze sie jeszcze kiedys znajdzie jakies gaiowe spotkanie XD moze w wawie? cool Fifi- na pewno jest razniej XD ale nie iwem czy pojade blaugh Say- sory jesli urazilam blaugh wink ja tez nie wiem czy pojade razz w koncu ta moja przeprowadzka do wroclawia ,jak chyba juz wspominalam , bedzie miala miejsce w lipcu XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:38 am
Sei chan Sayokun 11 rybka... sei wysylac??? ile masz??? 89 niebieskich 85 zielonych 3nodding zabraknie zielonych sweatdrop wysylam 3nodding biduj w markecie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
... ...ohayo ...jestem, chociaż ide na kolację to tak jakby mnie nie nie było ...wracam za parę minut... ... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Miss_Karina Sayokun moze sie jeszcze kiedys znajdzie jakies gaiowe spotkanie XD moze w wawie? cool Fifi- na pewno jest razniej XD ale nie iwem czy pojade blaugh Say- sory jesli urazilam blaugh wink ja tez nie wiem czy pojade razz w koncu ta moja przeprowadzka do wroclawia ,jak chyba juz wspominalam , bedzie miala miejsce w lipcu XDD Ja się pewno pojawię na wakacje we wrocku *^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Sei chan Sayokun 11 rybka... sei wysylac??? ile masz??? 89 niebieskich 85 zielonych 3nodding zabraknie zielonych sweatdrop wysylam 3nodding biduj w markecie 3nodding Nie widze ich xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
na wyjazd ? ty też planujesz jechać ? witaj Ja-Yosei biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:39 am
wywlok666 Miss_Karina Sayokun moze sie jeszcze kiedys znajdzie jakies gaiowe spotkanie XD moze w wawie? cool Fifi- na pewno jest razniej XD ale nie iwem czy pojade blaugh Say- sory jesli urazilam blaugh wink ja tez nie wiem czy pojade razz w koncu ta moja przeprowadzka do wroclawia ,jak chyba juz wspominalam , bedzie miala miejsce w lipcu XDD nio wiem XD wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:40 am
To zielonych dolowie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Sayokun moze sie jeszcze kiedys znajdzie jakies gaiowe spotkanie XD moze w wawie? cool Fifi- na pewno jest razniej XD ale nie iwem czy pojade blaugh Say- sory jesli urazilam blaugh wink czemu przeciez ja tam nie mieszkam xp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Ja się pewno pojawię na wakacje we wrocku *^^* na gg musimy sie zgadac jakos to sie spotkamy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:41 am
Sei chan To zielonych dolowie 3nodding heh...w Durem jest za trudne dla mnie XP pewnie dlatego ze kiepsi ze mnie wedkarz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|