|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:27 am
Sayokun Sei chan *Wsakuje Kari an kolana*Nyu=^_^= jedziesz z nami wink kari: nie wiem stracilem rachube xp :3 nie ma jak orientacja XDDD *podchodzi i ściska obecnych na powitanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:27 am
1 polow - siedem rybek
zaczynam drogi XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:28 am
wywlok666 Sayokun Sei chan *Wsakuje Kari an kolana*Nyu=^_^= jedziesz z nami wink kari: nie wiem stracilem rachube xp :3 nie ma jak orientacja XDDD *podchodzi i ściska obecnych na powitanie* witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:28 am
Miss_Karina ile to juz osoob? xd nie wspominac prosze o mrowkach, szerszeniach XPOj, jedziesz jedziesz...jak ja jade, to ty też blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:29 am
Miss_Karina Sei chan *Wsakuje Kari an kolana*Nyu=^_^= witaj kochana Nee-chan!!! 4laugh Fifi witaj!! 4laugh whee Mruuu=^_^= Sayo gdzie mam jechac??? Ja w lipcu jade na hel na windserfing 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Sei chan *Wsakuje Kari an kolana*Nyu=^_^= jedziesz z nami wink kari: nie wiem stracilem rachube xp nie wiem jeszcze czy jade whee zobaczymy xd wink jak to bedzie z tymi examami XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Miss_Karina Sei chan *Wsakuje Kari an kolana*Nyu=^_^= witaj kochana Nee-chan!!! 4laugh Fifi witaj!! 4laugh whee Mruuu=^_^= Sayo gdzie mam jechac??? Ja w lipcu jade na hel na windserfing 3nodding no to nie dojedziesz sweatdrop sad 2 polowa lipca do sierakowa xp del dopisz widsefing do listy co sie robi w sierakowie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:30 am
Sayokun Sei chan Miss_Karina Sei chan *Wsakuje Kari an kolana*Nyu=^_^= witaj kochana Nee-chan!!! 4laugh Fifi witaj!! 4laugh whee Mruuu=^_^= Sayo gdzie mam jechac??? Ja w lipcu jade na hel na windserfing 3nodding no to nie dojedziesz sweatdrop sad 2 polowa lipca do sierakowa xp No nie Nyu....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:31 am
Sei chan Sayokun Sei chan Miss_Karina Sei chan *Wsakuje Kari an kolana*Nyu=^_^= witaj kochana Nee-chan!!! 4laugh Fifi witaj!! 4laugh whee Mruuu=^_^= Sayo gdzie mam jechac??? Ja w lipcu jade na hel na windserfing 3nodding no to nie dojedziesz sweatdrop sad 2 polowa lipca do sierakowa xp No nie Nyu.... moze sie jeszcze kiedys znajdzie jakies gaiowe spotkanie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:32 am
witaj Lina *przytula*
*rozgląda się kto jeszcze*
hej braciszku *ściska mocno*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:32 am
Sayokun Sei chan Miss_Karina Sei chan *Wsakuje Kari an kolana*Nyu=^_^= witaj kochana Nee-chan!!! 4laugh Fifi witaj!! 4laugh whee Mruuu=^_^= Sayo gdzie mam jechac??? Ja w lipcu jade na hel na windserfing 3nodding no to nie dojedziesz sweatdrop sad 2 polowa lipca do sierakowa xp del dopisz widsefing do listy co sie robi w sierakowie XD lol i musze poszukac gdzie to, za przeproszeniem, zadupie jest blaugh i obliczyc ile zaplace za benzyne na dojazd tam i z powrotem XP blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:33 am
11 rybka... sei wysylac??? ile masz???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:33 am
Miss_Karina lol i musze poszukac gdzie to, za przeproszeniem, zadupie jest blaugh i obliczyc ile zaplace za benzyne na dojazd tam i z powrotem XP blaugh ew. moge się z toba złozyc XDD mieszkamy nie tak daleko od siebie XD a we dwue zawsze raźniej :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:34 am
Miss_Karina Sayokun Sei chan Miss_Karina Sei chan *Wsakuje Kari an kolana*Nyu=^_^= witaj kochana Nee-chan!!! 4laugh Fifi witaj!! 4laugh whee Mruuu=^_^= Sayo gdzie mam jechac??? Ja w lipcu jade na hel na windserfing 3nodding no to nie dojedziesz sweatdrop sad 2 polowa lipca do sierakowa xp del dopisz widsefing do listy co sie robi w sierakowie XD lol i musze poszukac gdzie to, za przeproszeniem, zadupie jest blaugh i obliczyc ile zaplace za benzyne na dojazd tam i z powrotem XP blaugh ej to jest dosc durze miasto liczace.. 7000 mieszkancow xp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:34 am
Sayokun 11 rybka... sei wysylac??? ile masz??? 89 niebieskich 85 zielonych 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|