|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:14 am
Sayokun Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai Delein Sayokun szukaj kawalek nad poznaniem 3nodding ak to po co zeby sie spotkac z innymi gaiowiczami blaugh jest okolo 19 osrodkow wypoczynkowych chyba sie pomiescicie razz My możemy w szałasie, prawda? razz jasne :c] a rano kapiel we mgle nad jeziorem :cD Ach, bo się rozmarzę... Say, ty się o nas nie martw, my nikomu nie będziemy przeszkadzać blaugh a ile to potrwa? 3nodding do pazdziernika? :cD bo jak tak to ja juz widze co to sie bedzie dzialo XD 15-31 lipiec :XP 2 tyg no hmm tez dobrze, trzeba je dobrze rozplanowac zeby niczego nie zalowac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:16 am
Nyu=^_^=*Wciąga mały basen pełen wody do salonu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:16 am
Lavagetas_heqetai 2 tyg no hmm tez dobrze, trzeba je dobrze rozplanowac zeby niczego nie zalowac blaugh ja juz tam bylem 17 razy za kazdym razem na 1,5 miesiaca i zawsze zalowalem ze sie szybko skonczylo blaugh ale w tym roku chyba tylko na 0,5 miecha jade sweatdrop sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:18 am
Sei chan Nyu=^_^=*Wciąga mały basen pełen wody do salonu* wrzuca 5 niebieskich rybek XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:19 am
Sayokun Sei chan Nyu=^_^=*Wciąga mały basen pełen wody do salonu* wrzuca 5 niebieskich rybek XD *Wrzuca 84 niebieskie rybki*Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:20 am
czesc wam... Tales... Emedokles...Sokrates... NYAAAAAAA!!! Mam dosć!!!! mam dosc szurnietej filozofii a jeszcze musze zakuwac!!! jak tam 3nodding widze ze dokladniejsze plany na wakacje, na lipiec 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:21 am
Sei chan Sayokun Sei chan Nyu=^_^=*Wciąga mały basen pełen wody do salonu* wrzuca 5 niebieskich rybek XD *Wrzuca 84 niebieskie rybki*Nyu=^_^= a ile masz zielonych ?? moze na zielana czapke tez uzbieramy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:22 am
Miss_Karina czesc wam... Tales... Emedokles...Sokrates... NYAAAAAAA!!! Mam dosć!!!! mam dosc szurnietej filozofii a jeszcze musze zakuwac!!! jak tam 3nodding widze ze dokladniejsze plany na wakacje, na lipiec 3nodding cze kari 3nodding jasne whee ktos chce jeszcze przyjechac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:22 am
Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan Nyu=^_^=*Wciąga mały basen pełen wody do salonu* wrzuca 5 niebieskich rybek XD *Wrzuca 84 niebieskie rybki*Nyu=^_^= a ile masz zielonych ?? moze na zielana czapke tez uzbieramy XD 83 zielonych 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:23 am
Sayokun Miss_Karina czesc wam... Tales... Emedokles...Sokrates... NYAAAAAAA!!! Mam dosć!!!! mam dosc szurnietej filozofii a jeszcze musze zakuwac!!! jak tam 3nodding widze ze dokladniejsze plany na wakacje, na lipiec 3nodding cze kari 3nodding jasne whee ktos chce jeszcze przyjechac wink ile to juz osoob? xd nie wspominac prosze o mrowkach, szerszeniach XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:24 am
*Wsakuje Kari an kolana*Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:24 am
Sayokun Miss_Karina czesc wam... Tales... Emedokles...Sokrates... NYAAAAAAA!!! Mam dosć!!!! mam dosc szurnietej filozofii a jeszcze musze zakuwac!!! jak tam 3nodding widze ze dokladniejsze plany na wakacje, na lipiec 3nodding cze kari 3nodding jasne whee ktos chce jeszcze przyjechac wink ja nadal się zastanawiam razz witajcie .. :3 *z mroku wynurza się mała niepozornap ostać z rudymi włoskami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:26 am
Sei chan *Wsakuje Kari an kolana*Nyu=^_^= jedziesz z nami wink kari: nie wiem stracilem rachube xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:26 am
Sei chan *Wsakuje Kari an kolana*Nyu=^_^= witaj kochana Nee-chan!!! 4laugh Fifi witaj!! 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:27 am
wywlok666 Sayokun Miss_Karina czesc wam... Tales... Emedokles...Sokrates... NYAAAAAAA!!! Mam dosć!!!! mam dosc szurnietej filozofii a jeszcze musze zakuwac!!! jak tam 3nodding widze ze dokladniejsze plany na wakacje, na lipiec 3nodding cze kari 3nodding jasne whee ktos chce jeszcze przyjechac wink ja nadal się zastanawiam razz witajcie .. :3 *z mroku wynurza się mała niepozornap ostać z rudymi włoskami* hej kari ^^ 3nodding Ole Siostrzyczko ^^ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|