|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 10:17 am
Rynn the Vampire cześć ludzie 3nodding Deli - zbierasz na fairy wingsy? czemu mnie znów mieszasz z motłochem? jestem, w morde, jednostką zajebiszcze wybitną blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 10:18 am
hejko wszystkim 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 10:19 am
Katka1989 hejko wszystkim 4laugh heart witaj^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 10:20 am
Rynn the Vampire Powodzenia del smile Ja zbieram na nitemare scarfa...ale mam dopiero pieprzone 15k gonk tez ci zycze powodzenia 3nodding KATKA exclaim exclaim exclaim hhheeejjjkkkaaa biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
co do zbierania kasy to się wam pochwalę 3nodding mam 71,5k 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Powodzenia del smile Ja zbieram na nitemare scarfa...ale mam dopiero pieprzone 15k gonk Scarfa da się kupić w zwykłym sklepie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 10:21 am
Katka1989 hejko wszystkim 4laugh heart jelloł Kateczko heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 10:22 am
Kukus Rynn the Vampire cześć ludzie 3nodding Deli - zbierasz na fairy wingsy? czemu mnie znów mieszasz z motłochem? jestem, w morde, jednostką zajebiszcze wybitną blaugh kiedy się witałam nie widziałam Cię, popatrz na stronę wcześniej i ostatniego posta - zostałeś wyszczególniony skokiem na głowę i zapytaniem o twoje zdrowie blaugh Gratulacje Kati! Mogę Ci ukraść na scarfa? whee xd Wampirku - nie da się. To był item w thank you letterach, jest ograniczona ilość 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 10:22 am
Katka1989 co do zbierania kasy to się wam pochwalę 3nodding mam 71,5k 3nodding whee eek eek eek xd xd xd brawo katka 3nodding 3nodding 3nodding (moj rekort forsy na gai to tyle ile mam teraz czyli 16,7 k 3nodding )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 10:24 am
Rynn the Vampire Kukus Rynn the Vampire cześć ludzie 3nodding Deli - zbierasz na fairy wingsy? czemu mnie znów mieszasz z motłochem? jestem, w morde, jednostką zajebiszcze wybitną blaugh kiedy się witałam nie widziałam Cię, popatrz na stronę wcześniej i ostatniego posta - zostałeś wyszczególniony skokiem na głowę i zapytaniem o twoje zdrowie blaugh Gratulacje Kati! Mogę Ci ukraść na scarfa? whee xd Wampirku - nie da się. To był item w thank you letterach, jest ograniczona ilość 3nodding To się nazywa znęcanie nad userami =="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 10:27 am
Rynn the Vampire Gratulacje Kati! Mogę Ci ukraść na scarfa? whee xd nie, nie możesz! blaugh *łapie się za kieszeń* Delisa mam tyle kasy, bo sprzedałam pół mojego inventory crying . Ale co tam, na te rzeczy mogę uzbierać póżniej, a AFK trzeba dorwać jak najszybciej, bo rośnie na wartości stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 10:28 am
Rynn the Vampire Powodzenia del smile Ja zbieram na nitemare scarfa...ale mam dopiero pieprzone 15k gonk KUKUS!!!!!!!!!!!! :skacze na głowę Kuksia: chora byłam i Cię długo nie widziałam...jak noga?? już lepiej... ruchy jakie wykonuję można nazwać chodzeniem... choć bardziej to jest bujanie się jak kaczka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 10:29 am
Katka1989 Rynn the Vampire Gratulacje Kati! Mogę Ci ukraść na scarfa? whee xd nie, nie możesz! blaugh *łapie się za kieszeń* Delisa mam tyle kasy, bo sprzedałam pół mojego inventory crying . Ale co tam, na te rzeczy mogę uzbierać póżniej, a AFK trzeba dorwać jak najszybciej, bo rośnie na wartości stressed ale nie sprzedalas skrzydelek blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 10:30 am
Kukus Rynn the Vampire Powodzenia del smile Ja zbieram na nitemare scarfa...ale mam dopiero pieprzone 15k gonk KUKUS!!!!!!!!!!!! :skacze na głowę Kuksia: chora byłam i Cię długo nie widziałam...jak noga?? już lepiej... ruchy jakie wykonuję można nazwać chodzeniem... choć bardziej to jest bujanie się jak kaczka hoooooo, biedny Kuksio crying ja od 6 dni praktycznie nie ruszam się z łóżka, tracę przytomność, dłubię sobie w tyłku z nudów i biorę antybiotyki...pieprzona dyletancka pielęgniarka z IZBY PRZYJĘĆ DZIECI zróbiła mi krwiaka na łokciu stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 10:41 am
Rynn the Vampire Kukus Rynn the Vampire Powodzenia del smile Ja zbieram na nitemare scarfa...ale mam dopiero pieprzone 15k gonk KUKUS!!!!!!!!!!!! :skacze na głowę Kuksia: chora byłam i Cię długo nie widziałam...jak noga?? już lepiej... ruchy jakie wykonuję można nazwać chodzeniem... choć bardziej to jest bujanie się jak kaczka hoooooo, biedny Kuksio crying ja od 6 dni praktycznie nie ruszam się z łóżka, tracę przytomność, dłubię sobie w tyłku z nudów i biorę antybiotyki...pieprzona dyletancka pielęgniarka z IZBY PRZYJĘĆ DZIECI zróbiła mi krwiaka na łokciu stressed część o amatorskiej proobie lewatywy była zbędna... szczególnie, że ja wczoraj zrobiłem na sobie bardzo niebezpieczny experyment... sieknąłem 4 dawki mocnego środka na przeczyszczenie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|