|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:04 am
Sayokun zgaduj xp kto mogl sobie zrobic avka faceta xp yume
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:05 am
[ Yuu-chan ] Lina-san [ Yuu-chan ] Lina-san [ Yuu-chan ] witaj ponownie ^^ *daje buziaka w policzek* ee.... znamy sie? moze blaugh aha fajnie ^^" bo ja raczej wole kobiety ^^' ale czy ja nie moge sie tylko przywitac? xp xd nie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Delein Sayokun szukaj kawalek nad poznaniem 3nodding ak to po co zeby sie spotkac z innymi gaiowiczami blaugh jest okolo 19 osrodkow wypoczynkowych chyba sie pomiescicie razz My możemy w szałasie, prawda? razz jasne :c] a rano kapiel we mgle nad jeziorem :cD Ach, bo się rozmarzę... Say, ty się o nas nie martw, my nikomu nie będziemy przeszkadzać blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Sayokun zgaduj xp kto mogl sobie zrobic avka faceta xp yume patrz bardziej na zachod blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:06 am
Sayokun Lina-san Sayokun zgaduj xp kto mogl sobie zrobic avka faceta xp yume patrz bardziej na zachod blaugh HeroX Fifi Kair Kajika
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:06 am
Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu i laduje Sayo na glowie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:07 am
uwazaj na ilosc cytatow kochanie xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:08 am
Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu i laduje Sayo na glowie* 'przewraca sie i pada na fotelik' witaj xd lina: zgaduj dalej xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:09 am
Sayokun Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu i laduje Sayo na glowie* 'przewraca sie i pada na fotelik' witaj xd Nyu=^_^= jeszcze 20 blue seedkinow i mam jedna czapke whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Yuu-chan ] uwazaj na ilosc cytatow kochanie xd blaugh XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai Delein Sayokun szukaj kawalek nad poznaniem 3nodding ak to po co zeby sie spotkac z innymi gaiowiczami blaugh jest okolo 19 osrodkow wypoczynkowych chyba sie pomiescicie razz My możemy w szałasie, prawda? razz jasne :c] a rano kapiel we mgle nad jeziorem :cD Ach, bo się rozmarzę... Say, ty się o nas nie martw, my nikomu nie będziemy przeszkadzać blaugh a ile to potrwa? 3nodding do pazdziernika? :cD bo jak tak to ja juz widze co to sie bedzie dzialo XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:10 am
Sei chan Sayokun Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu i laduje Sayo na glowie* 'przewraca sie i pada na fotelik' witaj xd Nyu=^_^= jeszcze 20 blue seedkinow i mam jedna czapke whee pomoge ci lowic durem mnie znudzilo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:11 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai Delein Sayokun szukaj kawalek nad poznaniem 3nodding ak to po co zeby sie spotkac z innymi gaiowiczami blaugh jest okolo 19 osrodkow wypoczynkowych chyba sie pomiescicie razz My możemy w szałasie, prawda? razz jasne :c] a rano kapiel we mgle nad jeziorem :cD Ach, bo się rozmarzę... Say, ty się o nas nie martw, my nikomu nie będziemy przeszkadzać blaugh a ile to potrwa? 3nodding do pazdziernika? :cD bo jak tak to ja juz widze co to sie bedzie dzialo XD 15-31 lipiec :XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:11 am
Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu i laduje Sayo na glowie* 'przewraca sie i pada na fotelik' witaj xd Nyu=^_^= jeszcze 20 blue seedkinow i mam jedna czapke whee pomoge ci lowic durem mnie znudzilo xp Potem jak zdobęde czpki ide durem łowic czarne rybki Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:13 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu i laduje Sayo na glowie* 'przewraca sie i pada na fotelik' witaj xd Nyu=^_^= jeszcze 20 blue seedkinow i mam jedna czapke whee pomoge ci lowic durem mnie znudzilo xp Potem jak zdobęde czpki ide durem łowic czarne rybki Nyu=^_^= yey whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|