|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 7:54 am
Akiko Tamashii tai byo cio? *mowi pelna buzi* nic .. ser jest seksi... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 7:55 am
opcy Akiko Tamashii tai byo cio? *mowi pelna buzi* nic .. ser jest seksi... xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 7:56 am
Delein Sayokun szukaj kawalek nad poznaniem 3nodding ak to po co zeby sie spotkac z innymi gaiowiczami blaugh jest okolo 19 osrodkow wypoczynkowych chyba sie pomiescicie razz My możemy w szałasie, prawda? razz jasne wink typ namikotu dowolny 3nodding ale ja preferuje drewniane domki XD maja wode i ogrzweanie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 7:56 am
[ Yuu-chan ] witaj ponownie ^^ *daje buziaka w policzek* ee.... znamy sie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 7:58 am
Delein Sayokun szukaj kawalek nad poznaniem 3nodding ak to po co zeby sie spotkac z innymi gaiowiczami blaugh jest okolo 19 osrodkow wypoczynkowych chyba sie pomiescicie razz My możemy w szałasie, prawda? razz jasne :c] a rano kapiel we mgle nad jeziorem :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 7:59 am
[ Yuu-chan ] witaj ponownie ^^ *daje buziaka w policzek* xp xp xp yuri XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 7:59 am
Sayokun Delein Sayokun szukaj kawalek nad poznaniem 3nodding ak to po co zeby sie spotkac z innymi gaiowiczami blaugh jest okolo 19 osrodkow wypoczynkowych chyba sie pomiescicie razz My możemy w szałasie, prawda? razz jasne wink typ namikotu dowolny 3nodding ale ja preferuje drewniane domki XD maja wode i ogrzweanie razz jesli chodzi o ogrzewanie... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:00 am
Sayokun [ Yuu-chan ] witaj ponownie ^^ *daje buziaka w policzek* xp xp xp yuri XDSay kto to...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san [ Yuu-chan ] witaj ponownie ^^ *daje buziaka w policzek* ee.... znamy sie? moze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Sayokun Delein Sayokun szukaj kawalek nad poznaniem 3nodding ak to po co zeby sie spotkac z innymi gaiowiczami blaugh jest okolo 19 osrodkow wypoczynkowych chyba sie pomiescicie razz My możemy w szałasie, prawda? razz jasne wink typ namikotu dowolny 3nodding ale ja preferuje drewniane domki XD maja wode i ogrzweanie razz jesli chodzi o ogrzewanie... xd tylko nie chalasowac zbytnio przy ogrzewaniu sie nawzajem bo ludzie chca spac razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:01 am
Lina-san Sayokun [ Yuu-chan ] witaj ponownie ^^ *daje buziaka w policzek* xp xp xp yuri XDSay kto to...? zgaduj xp kto mogl sobie zrobic avka faceta xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:02 am
[ Yuu-chan ] Lina-san [ Yuu-chan ] witaj ponownie ^^ *daje buziaka w policzek* ee.... znamy sie? moze blaugh aha fajnie ^^" bo ja raczej wole kobiety ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:02 am
Sayokun tylko nie chalasowac zbytnio przy ogrzewaniu sie nawzajem bo ludzie chca spac razz my jestesmy spokojni, no problem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:03 am
Lina-san [ Yuu-chan ] Lina-san [ Yuu-chan ] witaj ponownie ^^ *daje buziaka w policzek* ee.... znamy sie? moze blaugh aha fajnie ^^" bo ja raczej wole kobiety ^^' 'juz nie moze ze smiechu' xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 8:03 am
Lina-san [ Yuu-chan ] Lina-san [ Yuu-chan ] witaj ponownie ^^ *daje buziaka w policzek* ee.... znamy sie? moze blaugh aha fajnie ^^" bo ja raczej wole kobiety ^^' ale czy ja nie moge sie tylko przywitac? xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|