|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 7:42 am
Sayokun Lavagetas_heqetai Sayokun moze zabiezesz swojego pieska do sierakowa wink blaugh blaugh blaugh hm? Oo jest durzo ladnych drzewek XD Ty masz łeba... Kochanie, jedziesz w lato z nami do sierakowa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 7:44 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai ty jestes zdecydowanie piekną i sprobuj to podwazyc to ci ogon odgryze blaugh Sastraszasz mnie.... blaugh *cmok* pewno- maly szantazyk :cP
sayo-- a po co do sierakowa? i co ona tam bedzie robic? :/Szantażyk?...o ty... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 7:45 am
Delein Sayokun Lavagetas_heqetai Sayokun moze zabiezesz swojego pieska do sierakowa wink blaugh blaugh blaugh hm? Oo jest durzo ladnych drzewek XD Ty masz łeba... Kochanie, jedziesz w lato z nami do sierakowa xd tak? uu no to chyba zapomnialo mi sie XD a po co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 7:47 am
*siada ze swoim uke na lozku i zajada sie mieciutkimi buleczkami z serem whee *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 7:47 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai ty jestes zdecydowanie piekną i sprobuj to podwazyc to ci ogon odgryze blaugh Sastraszasz mnie.... blaugh *cmok* pewno- maly szantazyk :cP
sayo-- a po co do sierakowa? i co ona tam bedzie robic? :/nie martw sie JESZCZE nikt nie zginal chociaz w tym roku planujemy zjazd 4kolowym rowerem z 3 metrowej skarpy XD a tak to: ogladamy mangi gramy w rpg plywamy gramy w kosza obijamy sie bijemy marasa gramy w tenisa/pingponga/siatkowke/itp i wieeeeeeeeeele innych 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 7:48 am
Akiko Tamashii *siada ze swoim uke na lozku i zajada sie mieciutkimi buleczkami z serem whee * whee nyu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 7:48 am
Lavagetas_heqetai Delein Sayokun Lavagetas_heqetai Sayokun moze zabiezesz swojego pieska do sierakowa wink blaugh blaugh blaugh hm? Oo jest durzo ladnych drzewek XD Ty masz łeba... Kochanie, jedziesz w lato z nami do sierakowa xd tak? uu no to chyba zapomnialo mi sie XD a po co?szukaj kawalek nad poznaniem 3nodding ak to po co zeby sie spotkac z innymi gaiowiczami blaugh jest okolo 19 osrodkow wypoczynkowych chyba sie pomiescicie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 7:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai ty jestes zdecydowanie piekną i sprobuj to podwazyc to ci ogon odgryze blaugh Sastraszasz mnie.... blaugh *cmok* pewno- maly szantazyk :cP
sayo-- a po co do sierakowa? i co ona tam bedzie robic? :/Szantażyk?...o ty... blaugh a co nie mozna? :cP
Sayo O.o to ja chce, pewnie ze chce ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Yuu-chan ] Akiko Tamashii *siada ze swoim uke na lozku i zajada sie mieciutkimi buleczkami z serem whee * whee nyu ... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 7:50 am
tai byo cio? *mowi pelna buzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 7:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 7:51 am
Sayokun [ Yuu-chan ] Akiko Tamashii *siada ze swoim uke na lozku i zajada sie mieciutkimi buleczkami z serem whee * whee nyu ... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa crying crying crying crying crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 7:52 am
witaj ponownie ^^ *daje buziaka w policzek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 7:52 am
Sayokun szukaj kawalek nad poznaniem 3nodding ak to po co zeby sie spotkac z innymi gaiowiczami blaugh jest okolo 19 osrodkow wypoczynkowych chyba sie pomiescicie razz My możemy w szałasie, prawda? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|