|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 6:35 am
Vykk, tak wlasnie o tym mowilam...
czesc Opcy ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 6:38 am
...niewyspany jestem... wlasnie sie obudzilem... polozylem sie o 7:00 bo bylem na maratonie Wladcy Pierscieni.. wszystkie 3 filmy w wersji director's cut
12 godzin w kinie to jednak przesada sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 6:38 am
[ Gaile ] Vykk, tak wlasnie o tym mowilam... czesc Opcy ;P ja juz sie przywyczailem do Ibris i mi sie spodobalo... wez sobie wpisz w notatniku opcje jakie by ci sie ewebtualnie podobaly i zdecyduj sie na jedna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 6:40 am
opcy ...niewyspany jestem... wlasnie sie obudzilem... polozylem sie o 7:00 bo bylem na maratonie Wladcy Pierscieni.. wszystkie 3 filmy w wersji director's cut 12 godzin w kinie to jednak przesada sweatdrop lol...no to troche za dlugo...ja sobie w domu zoriblem maratonik to po 7godzinach juz wysidalem to przerzucilem sie na anime xd i sie do rana dociagnelo...wiadomo DB robi swoje xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 6:41 am
ja ide na domowy maraton do kumpla na noc XDDD tez Lotra =^^= *wzrok na Aragorna na scianie* muwaha...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 6:44 am
Ibris *wzrok na Aragorna na scianie* muwaha... stare tja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 6:46 am
opcy Ibris *wzrok na Aragorna na scianie* muwaha... stare tja no co? ^^' Adas na pierwszym miejscu XD i graja mu hymn polski w wersji pogrzebowej vv'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 6:49 am
ciekawe czemu np Gimli nie ma tylu fanek xd albo ork nr 43 z bitwy pod minas tirith xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 6:52 am
opcy ciekawe czemu np Gimli nie ma tylu fanek xd albo ork nr 43 z bitwy pod minas tirith xp nie jestem fanka Aragorna XD to byl jedyny plakat jaki zostal w kinie. ja tam bardzo lubie Saurona ;P tylko w tej humanoidalnej postaci. taki typowy wielki_wladca_ciemnosci xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 6:54 am
*pojawia się nagle* Mae govannen melloneamin!
Oł, rozmowa o LOTRze? ja też chcę ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 6:56 am
Delein *pojawia się nagle* Mae govannen melloneamin! Oł, rozmowa o LOTRze? ja też chcę ^^ witaj Delein
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 6:58 am
hey Del ^^
o Lotrze to sie moze zaczac ;P za tydzien cala nocka ogladania XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 6:59 am
w sumie nie wiem czy sricte o LotR.... mi ogolnie Władca jakos już przeszedł ... ale tak na 1-szym roku to mialem powaznego bzika
..a od LotR'a wole Quenta Silmarillion
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 7:03 am
Ja teraz wlasnie czytam ^^ tam jest tyle nazw... zeby je zapamietac i sie w nich polapac trzeba to bedzie przeczytac jeszcze raz co namniej. poki co mi sie bardzo podoba biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 7:03 am
Ibris hey Del ^^ o Lotrze to sie moze zaczac ;P za tydzien cala nocka ogladania XDDD Ja mam wszystkie rozszerzone na dvd i kurde codziennie oglądam jakieś fragmenty. A tak w ogóle, to witam *zwróciła się do opcego podając mu łapkę* jestem Delein, gildiowa Druidka, zagorzała fanka Tolkiena, entuzjastka quenyi i tengwaru. Saesa omentien lle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|