|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:51 am
Lavagetas_heqetai no u mnie juz po rozprawie, troche tez wpadłem w szal, przykro mi z powodu rozstania, trzymaj sie i pamietaj ze jeszcze nie jedna bedziesz miał wink Bartuś... dobrze, że tobie przynajmniej jest przykro, bo nam chyba trochę mniej... dobrze się bawiliśmy ale parą to byśmy raczej byli średnią... będzie jeszcze niejedna, cieszę że tym razem przynajmniej nikt nie ucierpiał... bardziej mnie stresuje stan mojego organizmu po szaleństwie weekendowym, jestem całkowicie przekoszony xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Ibris tylko nie polam ząbkow, nie chce placic za dentyste XD Vykk... zabawka w rekach Aki... no to zabawka erotyczna, to podobne ^^ te kajdanki... XD nie polamie :cP wruf!a moze chcesz orzeszkow solonych? *patrzy na osliniona kule* nyu? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Akiko Tamashii Ibris tylko nie polam ząbkow, nie chce placic za dentyste XD Vykk... zabawka w rekach Aki... no to zabawka erotyczna, to podobne ^^ te kajdanki... XD skoda ze nie ma rozowych kajdankow xd blaugh xd pluszowych *_* moja kumpela jak byla w niemczech to chciala mi takie kupic biggrin xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:54 am
Kukus Lavagetas_heqetai no u mnie juz po rozprawie, troche tez wpadłem w szal, przykro mi z powodu rozstania, trzymaj sie i pamietaj ze jeszcze nie jedna bedziesz miał wink Bartuś... dobrze, że tobie przynajmniej jest przykro, bo nam chyba trochę mniej... dobrze się bawiliśmy ale parą to byśmy raczej byli średnią... będzie jeszcze niejedna, cieszę że tym razem przynajmniej nikt nie ucierpiał... bardziej mnie stresuje stan mojego organizmu po szaleństwie weekendowym, jestem całkowicie przekoszony xp cóż no ja tam nie wiem jak to miedzy wami było ale jezeli wszystko odbylo sie polubownie no to sie ciesze i zycze w przyszłosci samych sukcesów. Moze odpusc sobie kilka dni i ee wyzdrowiej, impra nie ucieknie ^^" Ibri, likantropy maja nadcisnienie i nie mgą jeść soli, moze masz coś do polizania xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:56 am
Ibris Akiko Tamashii Ibris tylko nie polam ząbkow, nie chce placic za dentyste XD Vykk... zabawka w rekach Aki... no to zabawka erotyczna, to podobne ^^ te kajdanki... XD skoda ze nie ma rozowych kajdankow xd blaugh xd pluszowych *_* moja kumpela jak byla w niemczech to chciala mi takie kupic biggrin ja takie kupiłem kiedyś kumplowi ale zgubił... Isobelle takie trzyma obok łóżka... choć nie wiem po wała, bo on prawie w domu nie mieszka sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:58 am
oki ja mykam na obiadek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 6:00 am
smacznego Vykk [przypomnialy mi sie nocne rozmowy o milosci wink ] a kajdanki to fajne sprawa. do tego truskawki i bita smietanka...
LH, mozesz polizac sobie moja kule albo zapoznam cie z moja suczka ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 6:02 am
Ibris smacznego Vykk [przypomnialy mi sie nocne rozmowy o milosci wink ] a kajdanki to fajne sprawa. do tego truskawki i bita smietanka... LH, mozesz polizac sobie moja kule albo zapoznam cie z moja suczka ^^ juz swoja suczke mam xd a kuli nie bede wiecej slinil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 6:03 am
Nu, to zostala mi tylko herbatka w kubku... *smark*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 6:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 6:09 am
Ibris smacznego Vykk [przypomnialy mi sie nocne rozmowy o milosci wink ] a kajdanki to fajne sprawa. do tego truskawki i bita smietanka... LH, mozesz polizac sobie moja kule albo zapoznam cie z moja suczka ^^ xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 6:12 am