|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:33 am
Kukus Lavagetas_heqetai Kukus no sześć, Flamasterku wink hejeczka cookie-- jak tam wszystko w porzadku z tobą? ehe... już po zejściu... schudłem 3 kilo... rozstaliśmy się z Niunią... wczoraj miałem delirium... ale dziś jestem już wporzo i wracam do normy... dziękuję za pamięć... a co u ciebie? no u mnie juz po rozprawie, troche tez wpadłem w szal, przykro mi z powodu rozstania, trzymaj sie i pamietaj ze jeszcze nie jedna bedziesz miał wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:33 am
Kukus Lavagetas_heqetai Kukus no sześć, Flamasterku wink hejeczka cookie-- jak tam wszystko w porzadku z tobą? ehe... już po zejściu... schudłem 3 kilo... rozstaliśmy się z Niunią... wczoraj miałem delirium... ale dziś jestem już wporzo i wracam do normy... dziękuję za pamięć... a co u ciebie? ee to chyba nie do konca najlepiej...to co ty nabroiles??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:35 am
Kukus no sześć, Flamasterku wink *przytula* ....*odsuwa sie i kladzie sie na kanapie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:36 am
Vykk Rynn the Vampire Cześć kukus ^_^
kurciem, dalej mi nie działają ryby..trudno, porysuję -_-biedactwo a powiedz jak wyglada ten kapelusik rybny blaugh xp jak ryba naciągnięta na głowę..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:37 am
[ Yuu-chan ] Kukus no sześć, Flamasterku wink *przytula* ....*odsuwa sie i kladzie sie na kanapie* szybko sie przebierasz...czy ty to wsystko tez pokupowales??bo co chwile jeste inaczej ubrany..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:38 am
pijeprze to na razie vv' *desperacja*
hejka Kukus ^^' [uke wyglada jak niewolnik erotyczny ^^]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk [ Yuu-chan ] Kukus no sześć, Flamasterku wink *przytula* ....*odsuwa sie i kladzie sie na kanapie* szybko sie przebierasz...czy ty to wsystko tez pokupowales??bo co chwile jeste inaczej ubrany.. xd eeeeeee....kupuje? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Vykk Rynn the Vampire Cześć kukus ^_^
kurciem, dalej mi nie działają ryby..trudno, porysuję -_-biedactwo a powiedz jak wyglada ten kapelusik rybny blaugh xp jak ryba naciągnięta na głowę.. fajnie tez taki chce...a nie mozesz sobie kupic tych troutow w markecie?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:39 am
Ibris pijeprze to na razie vv' *desperacja* hejka Kukus ^^' [uke wyglada jak niewolnik erotyczny ^^] whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:42 am
Ibris pijeprze to na razie vv' *desperacja* hejka Kukus ^^' [uke wyglada jak niewolnik erotyczny ^^] raczej jak zabawka w rekach aki... xd xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:44 am
tylko nie polam ząbkow, nie chce placic za dentyste XD Vykk... zabawka w rekach Aki... no to zabawka erotyczna, to podobne ^^ te kajdanki... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:45 am
Ibris tylko nie polam ząbkow, nie chce placic za dentyste XD Vykk... zabawka w rekach Aki... no to zabawka erotyczna, to podobne ^^ te kajdanki... XD skoda ze nie ma rozowych kajdankow xd blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:47 am
Akiko Tamashii Ibris tylko nie polam ząbkow, nie chce placic za dentyste XD Vykk... zabawka w rekach Aki... no to zabawka erotyczna, to podobne ^^ te kajdanki... XD skoda ze nie ma rozowych kajdankow xd blaugh xd pluszowych *_* moja kumpela jak byla w niemczech to chciala mi takie kupic biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:47 am
Ibris tylko nie polam ząbkow, nie chce placic za dentyste XD Vykk... zabawka w rekach Aki... no to zabawka erotyczna, to podobne ^^ te kajdanki... XD nie polamie :cP wruf!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|