|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:19 am
myslalam o nawiaskach kwadratowych, dzieki za pomoc Vykk ^^ cyferek osobiscie nie lubie... szkoda, ze spacja na poczatku i na koncu nie dziala vv'
czemu admini nie usuwaja userow, ktorzy od paru miechow maja po 0 postow?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:21 am
Ibris myslalam o nawiaskach kwadratowych, dzieki za pomoc Vykk ^^ cyferek osobiscie nie lubie... szkoda, ze spacja na poczatku i na koncu nie dziala vv' czemu admini nie usuwaja userow, ktorzy od paru miechow maja po 0 postow? podloga tzn to _ dziala na tej zasadzie jak spacja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris myslalam o nawiaskach kwadratowych, dzieki za pomoc Vykk ^^ cyferek osobiscie nie lubie... szkoda, ze spacja na poczatku i na koncu nie dziala vv' czemu admini nie usuwaja userow, ktorzy od paru miechow maja po 0 postow? ja sie ciesze bo bym nie mail tego konta.....od kolegi mam ktory byl tu yroche dawno i mial 1 posta xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:24 am
wraf! hej ^^ Hejko Vykk :c)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:24 am
no sześć, Flamasterku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:25 am
Kukus no sześć, Flamasterku wink hejeczka cookie-- jak tam wszystko w porzadku z tobą?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:26 am
Kukus no sześć, Flamasterku wink hej kukus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:30 am
Cześć kukus ^_^
kurciem, dalej mi nie działają ryby..trudno, porysuję -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:31 am
Lavagetas_heqetai Kukus no sześć, Flamasterku wink hejeczka cookie-- jak tam wszystko w porzadku z tobą? ehe... już po zejściu... schudłem 3 kilo... rozstaliśmy się z Niunią... wczoraj miałem delirium... ale dziś jestem już wporzo i wracam do normy... dziękuję za pamięć... a co u ciebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:31 am
Rynn the Vampire Cześć kukus ^_^
kurciem, dalej mi nie działają ryby..trudno, porysuję -_-biedactwo a powiedz jak wyglada ten kapelusik rybny blaugh xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|