|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:06 am
razz sliczny uke, sliczny *glaszcze* ^_____^ skarpetki dobrze grzeja.
pzt. jestem zla, bo mi zarabali nicka i teraz to przezywam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:06 am
Point.Zer0 [ Yuu-chan ] Point.Zer0 Akiko Tamashii Point.Zer0 Fajny Art Rynn xd Aki - nie mozna go znalezc sweatdrop wiem, i nie wiem nawet dlaczego sad Nie znam go wiec nie moge sie nawet domyslac , moze po prostu nie chce byc na razie znaleziony... *przytula* ja i nieznaleziony??? whee czesc wszystkim xd No tak - czemu mnie to nie dziwi ze jak Aki szukala jakiegos Ukeciatka to bedzie to przedstawiciel plci brzydszej w samych gatkach xd xp a czegos sie spodziewal?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:08 am
ja tylko jestem przeziebiona ^^' co z tego, ze bola mnie korzonki i musze isc do ortopedy z biodrem i kolanem *kaleka po raz kolejny*
Aki, gdzie sie ubierzesz?;p Uke, aj min razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:08 am
Ibris razz sliczny uke, sliczny *glaszcze* ^_____^ skarpetki dobrze grzeja. pzt. jestem zla, bo mi zarabali nicka i teraz to przezywam XD Jak to Ci nicka zabrali sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:09 am
Point.Zer0 Ibris razz sliczny uke, sliczny *glaszcze* ^_____^ skarpetki dobrze grzeja. pzt. jestem zla, bo mi zarabali nicka i teraz to przezywam XD Jak to Ci nicka zabrali sweatdrop tzn. pol roku temu juz jak sie rejestrowalam na Gai to nie moglam sie na normalna xywke zalogowac. Ibris jest taka no... robocza nazwa ;P tylko teraz do mnie dociera ten fakt i jestem zla, ze nie moge sie normalnie zwac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:09 am
Ibris ja tylko jestem przeziebiona ^^' co z tego, ze bola mnie korzonki i musze isc do ortopedy z biodrem i kolanem *kaleka po raz kolejny* Aki, gdzie sie ubierzesz?;p Uke, aj min razz jak to gdzie sie ubiore? ^^' nie rozumiem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:10 am
Point.Zer0 Ibris razz sliczny uke, sliczny *glaszcze* ^_____^ skarpetki dobrze grzeja. pzt. jestem zla, bo mi zarabali nicka i teraz to przezywam XD Jak to Ci nicka zabrali sweatdrop no wlasnie...czyzbys nie miala tego przez caly czas??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:11 am
No tak. a ja musze konczyc. stressed Zegnam wszystkich...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:12 am
Ibris Point.Zer0 Ibris razz sliczny uke, sliczny *glaszcze* ^_____^ skarpetki dobrze grzeja. pzt. jestem zla, bo mi zarabali nicka i teraz to przezywam XD Jak to Ci nicka zabrali sweatdrop tzn. pol roku temu juz jak sie rejestrowalam na Gai to nie moglam sie na normalna xywke zalogowac. Ibris jest taka no... robocza nazwa ;P tylko teraz do mnie dociera ten fakt i jestem zla, ze nie moge sie normalnie zwac XD ojej...biedactwo...to zmien sobie na tak jakbys chiala tylko dodaj jakis bonus np rocznik czy wez moze w cudzyslow??co ty na to??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:14 am
Vykk Ibris Point.Zer0 Ibris razz sliczny uke, sliczny *glaszcze* ^_____^ skarpetki dobrze grzeja. pzt. jestem zla, bo mi zarabali nicka i teraz to przezywam XD Jak to Ci nicka zabrali sweatdrop tzn. pol roku temu juz jak sie rejestrowalam na Gai to nie moglam sie na normalna xywke zalogowac. Ibris jest taka no... robocza nazwa ;P tylko teraz do mnie dociera ten fakt i jestem zla, ze nie moge sie normalnie zwac XD ojej...biedactwo...to zmien sobie na tak jakbys chiala tylko dodaj jakis bonus np rocznik czy wez moze w cudzyslow??co ty na to?? wlasnie kombinuje, ale jakos mi to wszystko dziwnie wyglada vv' najlepsze jest to, ze dziewczyna z moim nickiem w ogole sie nie udziela na gai ><' Akiko, chodzilo mi o to kiedy go ubierzesz. jeez ja juz nie wiem co pisze ^^''' *dzga sie widelcem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 No tak. a ja musze konczyc. stressed Zegnam wszystkich... narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 No tak. a ja musze konczyc. stressed Zegnam wszystkich... pa pa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:16 am
Ibris Vykk Ibris Point.Zer0 Ibris razz sliczny uke, sliczny *glaszcze* ^_____^ skarpetki dobrze grzeja. pzt. jestem zla, bo mi zarabali nicka i teraz to przezywam XD Jak to Ci nicka zabrali sweatdrop tzn. pol roku temu juz jak sie rejestrowalam na Gai to nie moglam sie na normalna xywke zalogowac. Ibris jest taka no... robocza nazwa ;P tylko teraz do mnie dociera ten fakt i jestem zla, ze nie moge sie normalnie zwac XD ojej...biedactwo...to zmien sobie na tak jakbys chiala tylko dodaj jakis bonus np rocznik czy wez moze w cudzyslow??co ty na to?? wlasnie kombinuje, ale jakos mi to wszystko dziwnie wyglada vv' najlepsze jest to, ze dziewczyna z moim nickiem w ogole sie nie udziela na gai ><' Akiko, chodzilo mi o to kiedy go ubierzesz. jeez ja juz nie wiem co pisze ^^''' *dzga sie widelcem* to moze jak nie w cudzyslow to aposrof albo ^ lub gwiazdki* albo w podlogach _ibris_...??co ty na to??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:18 am