|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Fajny Art Rynn xd Aki - nie mozna go znalezc sweatdrop wiem, i nie wiem nawet dlaczego sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:59 am
Akiko Tamashii Point.Zer0 Fajny Art Rynn xd Aki - nie mozna go znalezc sweatdrop wiem, i nie wiem nawet dlaczego sad Nie znam go wiec nie moge sie nawet domyslac , moze po prostu nie chce byc na razie znaleziony...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:00 am
Point.Zer0 Akiko Tamashii Point.Zer0 Fajny Art Rynn xd Aki - nie mozna go znalezc sweatdrop wiem, i nie wiem nawet dlaczego sad Nie znam go wiec nie moge sie nawet domyslac , moze po prostu nie chce byc na razie znaleziony... *przytula* ja i nieznaleziony??? whee czesc wszystkim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:01 am
ukeciatko sie dostalo!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:02 am
kuehu! *kaszle jednoczescnie smarkajac w chusteczke* he *smark* ej ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hej..my chyba nie mielismy jeszcze przyemnosci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Yuu-chan ] Point.Zer0 Akiko Tamashii Point.Zer0 Fajny Art Rynn xd Aki - nie mozna go znalezc sweatdrop wiem, i nie wiem nawet dlaczego sad Nie znam go wiec nie moge sie nawet domyslac , moze po prostu nie chce byc na razie znaleziony... *przytula* ja i nieznaleziony??? whee czesc wszystkim xd No tak - czemu mnie to nie dziwi ze jak Aki szukala jakiegos Ukeciatka to bedzie to przedstawiciel plci brzydszej w samych gatkach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:03 am
Ibris kuehu! *kaszle jednoczescnie smarkajac w chusteczke* he *smark* ej ^^ witaj...co to za chorobsko sie do ciebie dorwalo...??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:03 am
Ibris kuehu! *kaszle jednoczescnie smarkajac w chusteczke* he *smark* ej ^^ whee czesc Ibris! *przytula* to ja ...uke xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:04 am
Ibris kuehu! *kaszle jednoczescnie smarkajac w chusteczke* he *smark* ej ^^ Witaj Ibri- no w takim stroju to nie dziwo ze chora xd nie zebym narzekal wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:04 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 5:05 am
Akiko Tamashii Ibris kuehu! *kaszle jednoczescnie smarkajac w chusteczke* he *smark* ej ^^ whee czesc Ibris! *przytula* to ja ...uke xd *pokazuje sie* :] sliczny?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|