|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:48 am
Akiko Tamashii Point.Zer0 Akiko Tamashii *przytula sie mocno* c ciemu tak dluuugo cie nie bylo :[ wyba Aki , duuuzo mam roboty na 2.5 miesiaca przed matura * caluje* kuj kuj xd On nie ma wyboru sweatdrop gonk Przynajmniej na studniowce on chlal z psorem od biologii xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:49 am
Point.Zer0 Akiko Tamashii Point.Zer0 Akiko Tamashii *przytula sie mocno* c ciemu tak dluuugo cie nie bylo :[ wyba Aki , duuuzo mam roboty na 2.5 miesiaca przed matura * caluje* kuj kuj xd On nie ma wyboru sweatdrop gonk Przynajmniej na studniowce on chlal z psorem od biologii xd ze co? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:50 am
Ano chlapnalem z moim nauczycielem od biologii ze dwie kolejki xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:51 am
Rynn the Vampire ni ma...No nic, ja was zostawiam samych, muszę nałowić trouta hełm.... 3nodding heart To juz nie nawyk tylko nalog Rynn sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:51 am
Rynn the Vampire ni ma...No nic, ja was zostawiam samych, muszę nałowić trout�w na hełm.... 3nodding heart nyu ciemu go nie mozna znalesc przeciez jest bo sobie bumpuje sad ja chce moje uke!!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:52 am
Point.Zer0 Ano chlapnalem z moim nauczycielem od biologii ze dwie kolejki xd whee tylko 2?? stare mieczak xd xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:53 am
Akiko Tamashii Rynn the Vampire ni ma...No nic, ja was zostawiam samych, muszę nałowić trout�w na hełm.... 3nodding heart nyu ciemu go nie mozna znalesc przeciez jest bo sobie bumpuje sad ja chce moje uke!!!! crying a jaka ksywka ? Vykk - z nauczycielem of biologi 2 ... Tego co pilem przed , w trakcie i po studniowce nie chcesz wiedziec...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:54 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:54 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:55 am
Point.Zer0 Vykk - z nauczycielem of biologi 2 ... Tego co pilem przed , w trakcie i po studniowce nie chcesz wiedziec... ja chciec!!! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:55 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:56 am
Point.Zer0 Akiko Tamashii Rynn the Vampire ni ma...No nic, ja was zostawiam samych, muszę nałowić trout�w na hełm.... 3nodding heart nyu ciemu go nie mozna znalesc przeciez jest bo sobie bumpuje sad ja chce moje uke!!!! crying a jaka ksywka ? Vykk - z nauczycielem of biologi 2 ... Tego co pilem przed , w trakcie i po studniowce nie chcesz wiedziec... nyu...juz podawalam: [ Yuu-chan ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:56 am
Vykk Point.Zer0 Vykk - z nauczycielem of biologi 2 ... Tego co pilem przed , w trakcie i po studniowce nie chcesz wiedziec... ja chciec!!! xd xd xd Gorzka zoladkowa , Finlandia, Pan Tadeusz , potem cos oblesnego co zmakowalo jak kiepsko destylowany bimber , Soplica , Lodowa i kilka innych xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|