|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:11 am
xd kiedys zrozumiesz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:12 am
Akiko Tamashii xd kiedys zrozumiesz whee ..............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:17 am
wirtam wszystkich...co tam porabiacie...
mam ogloszenie duszpasterskie ktos chce kupic scar of hero bo kupilem sobie ale wlosy mi zakrywaja mi torche ta szramke... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:20 am
Vykk wirtam wszystkich...co tam porabiacie... mam ogloszenie duszpasterskie ktos chce kupic scar of hero bo kupilem sobie ale wlosy mi zakrywaja mi torche ta szramke... sweatdrop Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:20 am
Akiko Tamashii xd kiedys zrozumiesz whee aki a skad ty tak dobrze znasz japonski uczysz sie gdzies czy co...moze bedziesz moja nauczycielka....plizzzzzzzzzzz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:22 am
Vykk Akiko Tamashii xd kiedys zrozumiesz whee aki a skad ty tak dobrze znasz japonski uczysz sie gdzies czy co...moze bedziesz moja nauczycielka....plizzzzzzzzzzz Ja sie kilku slowek z anime nauczylam a hai w wiekszosci anime co chwila wystepuje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:22 am
Vykk Akiko Tamashii xd kiedys zrozumiesz whee aki a skad ty tak dobrze znasz japonski uczysz sie gdzies czy co...moze bedziesz moja nauczycielka....plizzzzzzzzzzz eee - -' o co ci chodzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:24 am
Sei chan Vykk Akiko Tamashii xd kiedys zrozumiesz whee aki a skad ty tak dobrze znasz japonski uczysz sie gdzies czy co...moze bedziesz moja nauczycielka....plizzzzzzzzzzz Ja sie kilku slowek z anime nauczylam a hai w wiekszosci anime co chwila wystepuje 3nodding Hai to i ja umiem blaugh tak jak i kilka innych ale chyba sobie poszukam jakis kursow do nauki japonskiego...na necie napewno bedzie ich mnostwo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:24 am
O to mu chodzi ze hai urzywasz -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:26 am
Sei chan O to mu chodzi ze hai urzywasz -_- nie o Hai tylko o te inne... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:28 am
Vykk Sei chan O to mu chodzi ze hai urzywasz -_- nie o Hai tylko o te inne... sweatdrop a jakie inne? :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:29 am
Vykk Sei chan O to mu chodzi ze hai urzywasz -_- nie o Hai tylko o te inne... sweatdrop -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:30 am
chociazby uke...sakd wy dorywacie takie slowka siedzicie cale dnie ze slownikiem polsko japonskim czy co??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:32 am
Vykk chociazby uke...sakd wy dorywacie takie slowka siedzicie cale dnie ze slownikiem polsko japonskim czy co?? xd xd xd nieeee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|