|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 3:47 am
Miss_Karina Sei chan Nyu=^_^= Kari Lina to chłopak xd Jestem w trakcie kolorowania zwierzczków do sklepiku ale będe miała roboty w wyczyszcieniu tła na kompie xp taaa? cool lol XD uwierze jak zobacze "jego" zdjecie lub w realu zobacze XDD to tylko wtedy uwierze!!! XD Fi i ty organizujecie podobno jakies spotkanie on-live osób z wawy wink na którym na pewno sie zjawie... o ile mi szlaban zejdzie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 3:48 am
 ...może być? ...ale weź to szybko i wrzuc sobie na photobucketa czy gdziec bo mi sie nie chce tego trzymać na swoim koncie... xp ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 3:48 am
Sei chan Miss_Karina Sei chan Nyu=^_^= Kari Lina to chłopak xd Jestem w trakcie kolorowania zwierzczków do sklepiku ale będe miała roboty w wyczyszcieniu tła na kompie xp taaa? cool lol XD uwierze jak zobacze "jego" zdjecie lub w realu zobacze XDD to tylko wtedy uwierze!!! XD Musisz uwierzyc na slowo xd Kto wie jaka cene mozna dac na zwierzczki zrobione w tradycyjny sposob?? ja bym dał z 100 - 200
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 3:49 am
Sei chan Miss_Karina Sei chan Nyu=^_^= Kari Lina to chłopak xd Jestem w trakcie kolorowania zwierzczków do sklepiku ale będe miała roboty w wyczyszcieniu tła na kompie xp taaa? cool lol XD uwierze jak zobacze "jego" zdjecie lub w realu zobacze XDD to tylko wtedy uwierze!!! XD Musisz uwierzyc na slowo xd Kto wie jaka cene mozna dac na zwierzczki zrobione w tradycyjny sposob?? no nie wiem xd a co do zwierzaczkow, zalezy to od wielkosci i ilosci elementow na zwierzaczkach (ozdoby, skrzydla, dodatki, cokolwiek) Lina- jaki szlaban? O.o za co? o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 3:50 am
Ja- Yosei  ...może być? ...ale weź to szybko i wrzuc sobie na photobucketa czy gdziec bo mi sie nie chce tego trzymać na swoim koncie... xp ... dzieki zapisałem juz na dysku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
whee *tanczy po pokoju* moj kolega jest kofany!!! mam chlopczyka!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
okej szkraby, znikam na jakis czas moze bede wieczorem, obiad najperw a potem kuj, kuj na filozofie papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 3:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 3:52 am
...ja też znikam
...trzymajta sie ciepło ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:02 am
Nyu....zostałam sama......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:04 am
Sei chan Nyu....zostałam sama...... nieprawda ^^................ja tu jestem tylkolaze moim uke po sklepach XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:05 am
Akiko Tamashii Sei chan Nyu....zostałam sama...... nieprawda ^^................ja tu jestem tylkolaze moim uke po sklepach XD Uke??O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:05 am
Sei chan Akiko Tamashii Sei chan Nyu....zostałam sama...... nieprawda ^^................ja tu jestem tylkolaze moim uke po sklepach XD Uke??O.o hai ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:07 am
Akiko Tamashii Sei chan Akiko Tamashii Sei chan Nyu....zostałam sama...... nieprawda ^^................ja tu jestem tylkolaze moim uke po sklepach XD Uke??O.o hai ^^ Ale uke to homoseksualista majacy w zwiazku kobieca role O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 4:08 am
Sei chan Akiko Tamashii Sei chan Akiko Tamashii Sei chan Nyu....zostałam sama...... nieprawda ^^................ja tu jestem tylkolaze moim uke po sklepach XD Uke??O.o hai ^^ Ale uke to homoseksualista majacy w zwiazku kobieca role O.o hai ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|