|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 3:18 am
Lina-san hej umiałabys moze usunąc kratki z obrazka bo ja ciemny jestem sweatdrop eeee @_@ nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 3:20 am
Akiko Tamashii Lina-san hej umiałabys moze usunąc kratki z obrazka bo ja ciemny jestem sweatdrop eeee @_@ nie he he sweatdrop cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 3:23 am
 ...o coś takiego Ci chodzi? ...(moge zrobić lepiej)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 3:23 am
Lina-san Akiko Tamashii Lina-san hej umiałabys moze usunąc kratki z obrazka bo ja ciemny jestem sweatdrop eeee @_@ nie he he sweatdrop cool to czemu nie rysujesz na kartce bez zadnych kratek czy lini ? :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 3:25 am
Akiko Tamashii to czemu nie rysujesz na kartce bez zadnych kratek czy lini ? :] bo rysowałem na lekcji w zeszycie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 3:26 am
...przepraszam ...czuję się ignorowany... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 3:27 am
Ja- Yosei  ...o coś takiego Ci chodzi? ...(moge zrobić lepiej) a da sie lepiej sweatdrop dzieki wielkie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 3:27 am
Ja- Yosei  ...o coś takiego Ci chodzi? ...(moge zrobić lepiej) nyooo widzisz? Yosei jest genialny whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 3:28 am
Akiko Tamashii Ja- Yosei  ...o coś takiego Ci chodzi? ...(moge zrobić lepiej) nyooo widzisz? Yosei jest genialny whee tia dzięki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 3:32 am
...spokojnie - własnie robie "lepiej" ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 3:33 am
Ja- Yosei ...spokojnie - własnie robie "lepiej" ... Jestem ci bardzo, bardzo wdzięczny XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 3:41 am
Lina-san Ja- Yosei ...spokojnie - własnie robie "lepiej" ... Jestem ci bardzo, bardzo wdzięczny XD wdzieczny? a może wdzieczna? XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 3:43 am
Nyu=^_^=
Kari Lina to chłopak xd
Jestem w trakcie kolorowania zwierzczków do sklepiku ale będe miała roboty w wyczyszcieniu tła na kompie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 3:45 am
Sei chan Nyu=^_^= Kari Lina to chłopak xd Jestem w trakcie kolorowania zwierzczków do sklepiku ale będe miała roboty w wyczyszcieniu tła na kompie xp taaa? cool lol XD uwierze jak zobacze "jego" zdjecie lub w realu zobacze XDD to tylko wtedy uwierze!!! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 3:47 am
Miss_Karina Sei chan Nyu=^_^= Kari Lina to chłopak xd Jestem w trakcie kolorowania zwierzczków do sklepiku ale będe miała roboty w wyczyszcieniu tła na kompie xp taaa? cool lol XD uwierze jak zobacze "jego" zdjecie lub w realu zobacze XDD to tylko wtedy uwierze!!! XD Musisz uwierzyc na slowo xd Kto wie jaka cene mozna dac na zwierzczki zrobione w tradycyjny sposob??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|