|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:58 am
Miss_Karina wired_Yuki avsko wam , dawno mnie n9iebyło , czy sie coś zmieniło? mmm...raczej prawie nic sie nie zmieniło XD wink czesc whee hejka heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 3:00 am
wired_Yuki Akiko Tamashii wired_Yuki avsko wam , dawno mnie n9iebyło , czy sie coś zmieniło? hej yuki ;], chyba sie nic nie zmienilo a tak przy okazji , jak sie obrazek podoba? szczerze? srednio >_@ dlatego ze mam krotka obcisla bluzeczke >_<" i widac mi majtusie -U_U-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 3:00 am
...sorki, musiałem na chwilę wyjść ...a nie chodzi mi o to jak on sie czuje - tylko popatrzcie na jego minę ...chodzi mi o sam styl narysowania! ...zawsze jak na to patrze to mi sie śmiać chce... ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 3:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 3:02 am
Akiko Tamashii wired_Yuki Akiko Tamashii wired_Yuki avsko wam , dawno mnie n9iebyło , czy sie coś zmieniło? hej yuki ;], chyba sie nic nie zmienilo a tak przy okazji , jak sie obrazek podoba? szczerze? srednio >_@ dlatego ze mam krotka obcisla bluzeczke >_<" i widac mi majtusie -U_U- przepraszam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 3:03 am
wired_Yuki Akiko Tamashii wired_Yuki Akiko Tamashii wired_Yuki avsko wam , dawno mnie n9iebyło , czy sie coś zmieniło? hej yuki ;], chyba sie nic nie zmienilo a tak przy okazji , jak sie obrazek podoba? szczerze? srednio >_@ dlatego ze mam krotka obcisla bluzeczke >_<" i widac mi majtusie -U_U- przepraszam crying spoxik ale i tak musze zabic Zerusia >_<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 3:03 am
wired_Yuki Akiko Tamashii wired_Yuki Akiko Tamashii wired_Yuki avsko wam , dawno mnie n9iebyło , czy sie coś zmieniło? hej yuki ;], chyba sie nic nie zmienilo a tak przy okazji , jak sie obrazek podoba? szczerze? srednio >_@ dlatego ze mam krotka obcisla bluzeczke >_<" i widac mi majtusie -U_U- przepraszam crying jaki rysunek? O.o bo wolno i dlugo mi sie laduje strona o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 3:05 am
Akiko Tamashii spoxik ale i tak musze zabic Zerusia >_< a to czemuu? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 3:05 am
Akiko Tamashii spoxik ale i tak musze zabic Zerusia >_< hm, dlaczego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 3:07 am
wired_Yuki Akiko Tamashii spoxik ale i tak musze zabic Zerusia >_< a to czemuu? eek niewazne stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|