|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:41 am
...heh ... ...Gambino ma przewalone te smutne miny ...albo na tym obrazku - jak sie okazuje, ze jego syn go nie poznał... xd ta jego mina! ...haha...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:42 am
Akiko Tamashii Miss_Karina Akiko Tamashii Miss_Karina nie wydaje sie wam ze sklepikarze...odrobinke sie zmienili? (>O.o)"> Aki- zycze powodzenia XDD nyo...ta w banku i Ian :] nio o.O chyba na lepsze XD (a Ian jest chyba mężem Ruby i ojcem tego nyo Pyo czy jak mu tak whee wink ) nyo ^^ ladna z nich rodzinka wink przyznam racje cos za abrdzo sie uzalezniam od kompa >.< a moja kotka wariuje jak nigdy >.> .... <.< co jej jest? >.>" <.<"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:45 am
Miss_Karina Akiko Tamashii Miss_Karina Akiko Tamashii Miss_Karina nie wydaje sie wam ze sklepikarze...odrobinke sie zmienili? (>O.o)"> Aki- zycze powodzenia XDD nyo...ta w banku i Ian :] nio o.O chyba na lepsze XD (a Ian jest chyba mężem Ruby i ojcem tego nyo Pyo czy jak mu tak whee wink ) nyo ^^ ladna z nich rodzinka wink przyznam racje cos za abrdzo sie uzalezniam od kompa >.< a moja kotka wariuje jak nigdy >.> .... <.< co jej jest? >.>" <.<"ja tez jestem uzaleznona od kompa....wariuje kiedy przez dluzszy czas nie siedze przy kompie @__@' a moja kotra tez jakos dziwnie sie zachowuje....dziwnie mialczy @_<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:47 am
Akiko Tamashii Magdzia Akiko Tamashii nyo ^^ ladna z nich rodzinka wink lol, jak widac wszyscy ogladali ten komiks o gambino xd nyo xd whee bardzo mi sie podoba xd U_U"a co do kotki...to jest spokoj tylko wtedy gdy spi @_<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:48 am
Miss_Karina Akiko Tamashii Magdzia Akiko Tamashii nyo ^^ ladna z nich rodzinka wink lol, jak widac wszyscy ogladali ten komiks o gambino xd nyo xd whee bardzo mi sie podoba xd U_U"a co do kotki...to jest spokoj tylko wtedy gdy spi @_< nyo >_<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:50 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:50 am
Ja- Yosei ...heh ... ...Gambino ma przewalone te smutne miny ...albo na tym obrazku - jak sie okazuje, ze jego syn go nie poznał... xd ta jego mina! ...haha... stare pomysl jak ty bys sie czul na jego miejscu... a co gdyby twoje dziecko zapomnialo kompletnie kim ty jestes? nie pamietalo ze jestes jego ojcem? nyo, powiedz mi jak bys sie czul... =_=' (nie czepiam sie ale po prostu....-_-")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:53 am
avsko wam , dawno mnie n9iebyło , czy sie coś zmieniło?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:53 am
gonk laaaa jak ten kot wyje *zatyka uszy* !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:54 am
wired_Yuki avsko wam , dawno mnie n9iebyło , czy sie coś zmieniło? hej yuki ;], chyba sie nic nie zmienilo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:54 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:56 am
wired_Yuki avsko wam , dawno mnie n9iebyło , czy sie coś zmieniło? mmm...raczej prawie nic sie nie zmieniło XD wink czesc whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:56 am
Akiko Tamashii wired_Yuki avsko wam , dawno mnie n9iebyło , czy sie coś zmieniło? hej yuki ;], chyba sie nic nie zmienilo a tak przy okazji , jak sie obrazek podoba?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|