|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:17 am
*wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! Jak leci! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:19 am
eeeej a jak ten z NO MONEY mial na imie? ofc uke :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:27 am
Akiko Tamashii eeeej a jak ten z NO MONEY mial na imie? ofc uke :] O.o a po co sie przemieniasz w chlopca? o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:28 am
Miss_Karina Akiko Tamashii eeeej a jak ten z NO MONEY mial na imie? ofc uke :] O.o a po co sie przemieniasz w chlopca? o.O ja sie nie przemieniam chce tylko zalozyc nowe konto ......i chce imie uke z no money!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:30 am
Akiko Tamashii Miss_Karina Akiko Tamashii eeeej a jak ten z NO MONEY mial na imie? ofc uke :] O.o a po co sie przemieniasz w chlopca? o.O ja sie nie przemieniam chce tylko zalozyc nowe konto ......i chce imie uke z no money!!! aha XD ja mam kont chlopca ale juz ponad miesiac czekam na mail aktywacyjny -_- wraaaaa!!! scream stressed crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:31 am
*siedzi przed TV ze sniadaniek* ja sie pogapie na Keanu Reeves ^^ Aki, milego XDD
jya ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:33 am
Miss_Karina Akiko Tamashii Miss_Karina Akiko Tamashii eeeej a jak ten z NO MONEY mial na imie? ofc uke :] O.o a po co sie przemieniasz w chlopca? o.O ja sie nie przemieniam chce tylko zalozyc nowe konto ......i chce imie uke z no money!!! aha XD ja mam kont chlopca ale juz ponad miesiac czekam na mail aktywacyjny -_- wraaaaa!!! scream stressed crying ja bym juz miala ale brachol nie chce oddac swego konta stare nawet nie siedzi tu ale konto ma ......................zapytam sie kolegi czy mi nie odstapi ^^ bo tez ma tu konto a nie siedzi i napisal tylko 1 posta XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:34 am
nie wydaje sie wam ze sklepikarze...odrobinke sie zmienili? (>O.o)">
Aki- zycze powodzenia XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:34 am
Miss_Karina nie wydaje sie wam ze sklepikarze...odrobinke sie zmienili? (>O.o)"> Aki- zycze powodzenia XDD nyo...ta w banku i Ian :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:37 am
Akiko Tamashii Miss_Karina nie wydaje sie wam ze sklepikarze...odrobinke sie zmienili? (>O.o)"> Aki- zycze powodzenia XDD nyo...ta w banku i Ian :] nio o.O chyba na lepsze XD (a Ian jest chyba mężem Ruby i ojcem tego nyo Pyo czy jak mu tak whee wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:38 am
Miss_Karina Akiko Tamashii Miss_Karina nie wydaje sie wam ze sklepikarze...odrobinke sie zmienili? (>O.o)"> Aki- zycze powodzenia XDD nyo...ta w banku i Ian :] nio o.O chyba na lepsze XD (a Ian jest chyba mężem Ruby i ojcem tego nyo Pyo czy jak mu tak whee wink ) nyo ^^ ladna z nich rodzinka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:40 am
Akiko Tamashii Miss_Karina Akiko Tamashii Miss_Karina nie wydaje sie wam ze sklepikarze...odrobinke sie zmienili? (>O.o)"> Aki- zycze powodzenia XDD nyo...ta w banku i Ian :] nio o.O chyba na lepsze XD (a Ian jest chyba mężem Ruby i ojcem tego nyo Pyo czy jak mu tak whee wink ) nyo ^^ ladna z nich rodzinka wink lol, jak widac wszyscy ogladali ten komiks o gambino xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:41 am
Akiko Tamashii Miss_Karina Akiko Tamashii Miss_Karina nie wydaje sie wam ze sklepikarze...odrobinke sie zmienili? (>O.o)"> Aki- zycze powodzenia XDD nyo...ta w banku i Ian :] nio o.O chyba na lepsze XD (a Ian jest chyba mężem Ruby i ojcem tego nyo Pyo czy jak mu tak whee wink ) nyo ^^ ladna z nich rodzinka wink oj ładna, ładna... *wchodzi jak zwykle potykając się o dywan*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:41 am
Magdzia Akiko Tamashii Miss_Karina Akiko Tamashii Miss_Karina nie wydaje sie wam ze sklepikarze...odrobinke sie zmienili? (>O.o)"> Aki- zycze powodzenia XDD nyo...ta w banku i Ian :] nio o.O chyba na lepsze XD (a Ian jest chyba mężem Ruby i ojcem tego nyo Pyo czy jak mu tak whee wink ) nyo ^^ ladna z nich rodzinka wink lol, jak widac wszyscy ogladali ten komiks o gambino xd nyo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|