|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:49 am
Sayokun Akiko Tamashii Ibris ja sie na seme nie nadaje... to by wyszlo w praniu albo bylybysmy uke-ronin razz tj uke bez pana XDDD *ja tu musze przytargac na gaie moje seme Hikaru* chlopcy, nie bac sie wink ja tez sie nie nadaje na seme ^^' jupi ^^ udalo mi sie wejsc na moje konto ale dziewczyny XD ale i tak zmienie whee bede chlopczykiem!!!! heart zer0 sie ucieszy xp ee.. przyzwyczai sie ;P jak kocha to... no razz zostanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:54 am
*siedzi skulona i placze* crying nie chce byc....dziewczyna............scie byc.......uke.....slodkim ukeciatkiem gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:56 am
Akiko Tamashii o_o ... ... sad ....... cry crying crying crying gonk LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! *spada na podloge i placze* dlaczego nie mozna zmienic na chlopczykaaaa!!!!!!!!????? gonk crying ... jak chcesz zmienic to konto to ci nie powiem xp a jak inne to masz mozliwosc zmiany w edit profile ale uwaga mozesz zmienic tylko 3 razy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:57 am
Akiko Tamashii *siedzi skulona i placze* crying nie chce byc....dziewczyna............scie byc.......uke.....slodkim ukeciatkiem gonk crying a ja chce zebys byla dziweczyna O!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:02 am
oy Yos ^^ Aki, jak ci idzie przemiana? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:09 am
Ibris oy Yos ^^ Aki, jak ci idzie przemiana? razz czesc Yosei zle...nie moge zmienic na chlopca sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:09 am
pap ^^
i co tak cicho eno...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:10 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:12 am
Ibris pap ^^ i co tak cicho eno...? nyo bo ja chce miec konto chlopczyka .....musze sie troche poglowic co i jak...............albo zaloze sobie nowego maila i w tedy cos zdolam wykrzesac :s
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:14 am
Akiko Tamashii Ibris pap ^^ i co tak cicho eno...? nyo bo ja chce miec konto chlopczyka .....musze sie troche poglowic co i jak...............albo zaloze sobie nowego maila i w tedy cos zdolam wykrzesac :s jesli chcesz miec konto chlopca musisz zaplacic 10,000 gold
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 2:14 am
...zawsze możecie sobie poskakać ...ale na mnie nie liczcie stare ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|