|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 4:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 06, 2010 10:26 am
Ten kucyk wygląda jakby był troszeczkę świrnięty (doskonale by pasował do Dee Dee z "Laboratorium Dextera") biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 08, 2010 5:36 am
Tak tak, wiem że piszę drugiego posta pod rząd, ale to z ważnego powodu.
Dzisiaj jest
Święto Kobiet
a zatem
Wszystkiego najlepszego na wiosnę!
Yarr!! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 08, 2010 5:55 am
Dzięki za życzenia mrgreen ________ Po dzisiejszym dniu boję się facetów.. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 08, 2010 7:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 08, 2010 7:20 am
w drodze do domu szedł za mną stary zbok i wołał: -Ej rybka, rybka, kochanie! a ja przyśpieszyłam żeby być jak najdalej a ten za mną i dalej woła a ja: -odwal sie! Ja pierdole jaki pojeb. xp Moze by było lepiej, gdybym się nie odzywała, ale mnie wkurwił
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 08, 2010 7:23 am
hahaha xD
Ok, a mam pytanie. Skąd wiedziałaś czy to zbok (abstrahując już od tego, że każdy facet to zbok)? Może chciał się po prostu o coś zapytać rofl
Przyznam, że wiązanka ładna ci wyszła xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 08, 2010 7:29 am
ichuś dziekuje 4laugh
a ja patelnie od chlopakow dostalam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 08, 2010 7:36 am
ichabot hahaha xD Ok, a mam pytanie. Skąd wiedziałaś czy to zbok (abstrahując już od tego, że każdy facet to zbok)? Może chciał się po prostu o coś zapytać rofl Przyznam, że wiązanka ładna ci wyszła xp Bo nie każdy stary facet z głupim uśmieszkiem zaczepia młodsze dziewczyny (chłopaków omijał xD) i jeszcze za nimi łazi xp A co do wiązanki to gadałam, co mi pierwsze na myśl przyszło.. Jestem dość wrogo nastawiona do takich ludzi. Dobra, poprawie to co napisałam we wcześniejszym poście. Zamiast "bać sie wszystkich facetów" będę się bać "wszystkich starych i dziwnych facetów". xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 08, 2010 7:38 am
Jesteś zbyt podejrzliwa, on po prostu chciał ci złożyć życzenia! xd
Nie no, ok rozumiem cię biggrin
edit: @kiss: Z tą patelnią to ja bym się zastanawiał czy przyjąć. Śmierdzi mi tu aluzją co do przeznaczenia kobiety na tym świecie (->kitchen) rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 08, 2010 7:43 am
ichabot Jesteś zbyt podejrzliwa, on po prostu chciał ci złożyć życzenia! xd Nie no, ok rozumiem cię biggrin edit: @kiss: Z tą patelnią to ja bym się zastanawiał czy przyjąć. Śmierdzi mi tu aluzją co do przeznaczenia kobiety na tym świecie (->kitchen) rofl Wiesz, akurat prawie trafiłeś - on mi na samym początku złożył życzenia a potem zaczął się czepiać (a przecież z kulturką mu odpowiedziałam że dziękję. mogłam go olać stare ).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 08, 2010 7:54 am
ichus wygralam ja w psewdo quizie^^ z pytaniem 'jakie marki samochodow znasz, wymien min 5?', wszystkie dziewuszki jakies agd dostaliXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 09, 2010 9:17 am
Pewnie ktoś ci podpowiadał. "Baby nie znają się na motoryzacji".
Nawiasem mówiąc, jako przedstawiciel płci brzydszej, też się na tym szajsie nie znam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 09, 2010 9:31 am
ichabot Pewnie ktoś ci podpowiadał. "Baby nie znają się na motoryzacji". Nawiasem mówiąc, jako przedstawiciel płci brzydszej, też się na tym szajsie nie znam xd podpowiadali podpowiadali^^ tylko ze nie potrzebnie bo akurat marki znamXD a co do motoryzacjii to najwazniejsze ze jezdzi kto by sie zaglebial, czemu? ichus ile tych itemow masz, coraz bardziej mnie zadziwia ruznorodnosc twojej garderoby biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|