|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 3:51 pm
postuluję do was rodacy...
INWESTUJCIE W ALKOHOL... JEST NAJWYŻEJ OPROCENTOWANY
blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 3:58 pm
juz po imprezie? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 4:04 pm
Omega Sun juz po imprezie? sweatdrop bo posty się pieprzą straszliwie... włącz telewizor na TVP 2
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 4:20 pm
to dzis z pisania juz nic nie bedzie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 12:06 am
*Budzi sie i wstaje z zimnego parkietu* Choleeeraaaa... moja glowa... bylo pic z gwinta ta glupia Finlandie? ehhh ==' *zataczajac sie wraca do swojego pokoju*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 3:53 am
wychodzi z pokojiku ..halo ...!! Uczniowie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 5:49 am
BeeWolf wychodzi z pokojiku ..halo ...!! Uczniowie biggrin jesteś ssakiem? to ssaj, kurwiszonie *rzuca w niego wkładką do stanika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 01, 2004 9:47 am
czas na głęboką myśl... taką serio serio głęboką myśl...
"W domu będzie ogień A do domu proste drogi Wiodą słusznie moje stopy Nie zabraknie mi sił Czas poplątał kroki Jest łagodny i beztroski Ma zielone, kocie oczy Tak samo jak ty
Zapomniałem, że od kilku lat Wszyscy giną jakby nigdy ich nie miało być W stu tysiącach jednakowych miast Giną jak psy Dobre niebo kiedy wszyscy śpią Pochlipuje modlitwami niestrudzonych ust Tylko błagam, nie załamuj rąk Chroni nas bóg"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 1:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 4:11 am
ano masz mnie... i cio teraz będziemy robić? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 02, 2004 12:57 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 6:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:27 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:29 pm
Delein Nie patrzaj tak na mnie...czy ja powiedziałam, że ZŁY kierunek? Poza tym co my bysmy bez was zrobiły......miały byście nie skoszone trawniczki... rozum to jak chcesz... [a teraz o co loko... kiedyś słyszałem taki kawał: "wiesz czemu boog stworzył mężczyznę? bo wibrator nie ma funkcji koszenie trawnika]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 12:32 pm
Kukus Delein Nie patrzaj tak na mnie...czy ja powiedziałam, że ZŁY kierunek? Poza tym co my bysmy bez was zrobiły......miały byście nie skoszone trawniczki... rozum to jak chcesz... [a teraz o co loko... kiedyś słyszałem taki kawał: "wiesz czemu boog stworzył mężczyznę? bo wibrator nie ma funkcji koszenie trawnika] XD szczera prawda XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|