|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 18, 2009 2:01 am
*Ichabot - wiesz, tak jak mówiłem, można przepisywać z jednego zadania do drugiego, a takie z reagowania językowego, to strzelałem całe mad d. I chyba punkt straciłem przez to, iż opisałem dzieci jeżdżące na łyżwach jako próbujących jazdę figurową.
*Daedhel - Słucham? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 18, 2009 12:07 pm
ILikeGreenChickenLegs *Ichabot - wiesz, tak jak mówiłem, można przepisywać z jednego zadania do drugiego, a takie z reagowania językowego, to strzelałem całe mad d. I chyba punkt straciłem przez to, iż opisałem dzieci jeżdżące na łyżwach jako próbujących jazdę figurową.
*Daedhel - Słucham? xp
no te dziury, które spowodowała moja piracka machina do szczepień po tym, jak Cię wskrzesiłam. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 18, 2009 12:08 pm
jestem w Glasgow i post zOMGowy należy uznać za rozpoczęty. stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 19, 2009 2:45 am
Daedhel ILikeGreenChickenLegs *Ichabot - wiesz, tak jak mówiłem, można przepisywać z jednego zadania do drugiego, a takie z reagowania językowego, to strzelałem całe mad d. I chyba punkt straciłem przez to, iż opisałem dzieci jeżdżące na łyżwach jako próbujących jazdę figurową.
*Daedhel - Słucham? xp
no te dziury, które spowodowała moja piracka machina do szczepień po tym, jak Cię wskrzesiłam. sweatdrop
aa, no trochę ropą cieknie, ale da się przeżyć.
I jeszcze jedno: Jem pierogi z jagodami na śniadanie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 20, 2009 10:16 am
ILikeGreenChickenLegs Daedhel ILikeGreenChickenLegs *Ichabot - wiesz, tak jak mówiłem, można przepisywać z jednego zadania do drugiego, a takie z reagowania językowego, to strzelałem całe mad d. I chyba punkt straciłem przez to, iż opisałem dzieci jeżdżące na łyżwach jako próbujących jazdę figurową.
*Daedhel - Słucham? xp
mniam! whee skąd wytrzasnąłeś jagody w zimie? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 23, 2009 4:25 am
IHAAAAAAAAAAA!! ZALICZYŁAM INFĘ NA 5!! MAM JUŻ SPOKOJ!!!!!!!!!!! IHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 23, 2009 6:45 am
ILikeGreenChickenLegs *Ichabot - wiesz, tak jak mówiłem, można przepisywać z jednego zadania do drugiego, a takie z reagowania językowego, to strzelałem całe mad d. I chyba punkt straciłem przez to, iż opisałem dzieci jeżdżące na łyżwach jako próbujących jazdę figurową.
Strzelać też trzeba umieć mrgreen ad. Mroovecka: Cieszę się razem z Tobą. Praktycznie mam już ferie. Jeszcze tylko jeden lajtowy tydzień w szkole xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 23, 2009 8:00 am
a ja jeszcze egzamin w poniedzialek i high life smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 23, 2009 9:40 am
...jakie ferie? czasami mnie zastanawia, jak to wszystko dziala xd mam za soba 2 egzaminy. jeszcze tylko 5 i... uczenie do poprawek. hurra.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 23, 2009 10:20 am
wilkus ...jakie ferie? czasami mnie zastanawia, jak to wszystko dziala xd mam za soba 2 egzaminy. jeszcze tylko 5 i... uczenie do poprawek. hurra. "tylko", co? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 24, 2009 3:20 am
Daedhel wilkus ...jakie ferie? czasami mnie zastanawia, jak to wszystko dziala xd mam za soba 2 egzaminy. jeszcze tylko 5 i... uczenie do poprawek. hurra. "tylko", co? xp to ja moze zaczne cie wspierac *zaczyna wznosic modly do smazacej sie wpiekle nauki i wiedzy duszy wilkusa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 24, 2009 5:12 am
Daedhel ILikeGreenChickenLegs Daedhel ILikeGreenChickenLegs *Ichabot - wiesz, tak jak mówiłem, można przepisywać z jednego zadania do drugiego, a takie z reagowania językowego, to strzelałem całe mad d. I chyba punkt straciłem przez to, iż opisałem dzieci jeżdżące na łyżwach jako próbujących jazdę figurową.
*Daedhel - Słucham? xp
z działu "wyroby garmażeryjne" mrgreen . i tam sa takie "pierogi z jagodami", radzę sptróbować 3nodding .
*Ichabot - widzisz, w czymś jestem dobry mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 24, 2009 6:11 am
Na pocieszenie wszystkim studentom mogę dodać, że mnie też w ferie spotka deadline. Może nie aż taki jak sesja, ale zawsze deadline. Idąc za radą Justinki zamierzam przez całe ferie modlić się do książek od biologii xp
Cziken, przestań z siebie robić kalekę. Chyba nie wszyscy w Polsce mieli tyle % z tego egzaminu, nie? xd Jaka była średnia u Ciebie w szkole? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 24, 2009 7:54 am
ILikeGreenChickenLegs Daedhel ILikeGreenChickenLegs Daedhel ILikeGreenChickenLegs *Ichabot - wiesz, tak jak mówiłem, można przepisywać z jednego zadania do drugiego, a takie z reagowania językowego, to strzelałem całe mad d. I chyba punkt straciłem przez to, iż opisałem dzieci jeżdżące na łyżwach jako próbujących jazdę figurową.
*Daedhel - Słucham? xp
z działu "wyroby garmażeryjne" mrgreen . i tam sa takie "pierogi z jagodami", radzę sptróbować 3nodding .
*Ichabot - widzisz, w czymś jestem dobry mrgreen
w Wielkiej Brytanii to sobie mogę pomarzyć. Oni nawet nie potrafiliby wymówić "garmażeryjne" gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 24, 2009 8:28 am
Justinka Daedhel wilkus ...jakie ferie? czasami mnie zastanawia, jak to wszystko dziala xd mam za soba 2 egzaminy. jeszcze tylko 5 i... uczenie do poprawek. hurra. "tylko", co? xp to ja moze zaczne cie wspierac *zaczyna wznosic modly do smazacej sie wpiekle nauki i wiedzy duszy wilkusa* czuje sie wsparta crying heart xd dziekuuuje! damy jakos rade. chyba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|