|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 2:34 pm
Medvelaszlo De már a gaián élsz, te buta.... Mint mi is.... Mind annyian.....Olyan a Gaia mint egy fura kis város ahol mindenkiről ki van téve egyplakát és meg is találhatod őt élőben is. Én így képzelem el a Gaia-t..... Én meg egy szerverszobának egy dúzsgazdag részvényesek által fentartott írodaház 2. emeletén. sweatdrop De a tíjéd sokal meghatóbb volt. emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 2:40 pm
sgergely Medvelaszlo De már a gaián élsz, te buta.... Mint mi is.... Mind annyian.....Olyan a Gaia mint egy fura kis város ahol mindenkiről ki van téve egyplakát és meg is találhatod őt élőben is. Én így képzelem el a Gaia-t..... Én meg egy szerverszobának egy dúzsgazdag részvényesek által fentartott írodaház 2. emeletén. sweatdrop De a tíjéd sokal meghatóbb volt. emo Ami a szívemen az a számon sweatdrop bár néha emiatt vagyok bajban sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 2:45 pm
Medvelaszlo Ami a szívemen az a számon sweatdrop bár néha emiatt vagyok bajban sweatdrop *hevesen bólogat*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 2:45 pm
Az szép tulajdonság bár a maji világban nem valami hasznos... Egyébként igazad van. Már nagyábol tényleg a gaián élek. éjel 11 és még mindig gaiázom. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 2:50 pm
sgergely Az szép tulajdonság bár a maji világban nem valami hasznos... Egyébként igazad van. Már nagyábol tényleg a gaián élek. éjel 11 és még mindig gaiázom. sweatdrop  Sajnos tudom... sweatdrop Amúgy én meg éjfélig szoktam lenni ha tehetem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 3:13 pm
És most büszkén bejelentem, hogy vettem egy Matao the Demon Cat-et! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 3:17 pm
+1 Büszkeség Malreninek!!! Good for you! blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 17, 2009 4:02 pm
köszönöm az elismerést cool ...bár...ezt nem én csináltam :XP: sweatdrop
csak a sketch up nevű három dimenziós szerkesztő programhoz való cuccokhoz való letöltéseknél találtam
...de sztem vicces :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 18, 2009 1:08 pm
-LOL mert kiderült az igazság de + 1 az őszínteségre
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 18, 2009 1:14 pm
büszke vagyok rád Mal... olyan édesek azok a cicáák 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 18, 2009 1:33 pm
Büszkeségem, hogy enyém az ezredik POST!!! twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 18, 2009 1:34 pm
Akitta-chan Büszkeségem, hogy enyém az ezredik POST!!! twisted twisted twisted jééé tényleg..... büszke vagyok rád is akitta xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 18, 2009 1:45 pm
Nah Akitta a csúcsonXD grat Büszkeségem, hogy egy hónap négyesek után ismét sík ötös sorozatot írok biosz fakon mrgreen bár még vissza kell gyúrjam magamat a legtöbb pontot szerző egyén címére... na várj csak etológia ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 19, 2009 12:48 am
Büszkeségem, hogy van egy KLÓNOM...ja...egy klón...mielőtt még valaki legyesz az egóm miatt...nem én csináltam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 19, 2009 12:53 am
Akitta-chan Büszkeségem, hogy van egy KLÓNOM...ja...egy klón...mielőtt még valaki legyesz az egóm miatt...nem én csináltam... Ehh ez elég izé... mi a fenének csinálja? Legszívesebben odaszólnék neki de 1inkább nem... Am van pár különbség: az eredweti Akitta-oldalon lejjebb vannak a fejlécen az avatarok sötétebb kék a háttér és a bemutatkozó szöveg egy része vastagbetűs míg a klónén nem és a klón oldalán van +2 panel jobboldalt és Akitta avatarja mellett ott 1 lány avija is a klónén nem. Valaki eléggé irigyelhet vagy szívózni akar vagy unatkozik...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|