|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:23 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:24 am
Ibris Aki *uklon i strzykanie w kolanku* o bejbe, umieram buwaha! Sayo, to czemu tak beznadziejnie co chwile? razz normalnie mam wszystkie w sobote 9:00 - 15:00 ale wczoraj szkola w ktorej sa zajecia byla zajeta i musieli przelozyc na dzisiaj tak zeby paowalo innym nauczycielom XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:29 am
3nodding kuna stare chcialam przejaz konto mojego brata ale mi nie pozwala....przeciez i tak z nim nic nie robi gonk ...a ja bym chciala miec chlopczyka whee ....zaloze i zobaczymy kiedy przysla mi maila gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:32 am
Akiko Tamashii 3nodding kuna stare chcialam przejaz konto mojego brata ale mi nie pozwala....przeciez i tak z nim nic nie robi gonk ...a ja bym chciala miec chlopczyka whee ....zaloze i zobaczymy kiedy przysla mi maila gonk chlopczyka? ;P ja chcialam na poczatku, ale stwierdzilam, ze wole dziewczynke. jakies przyzwyczajenie XD chlopcem chcialam byc w realu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:34 am
Ibris Akiko Tamashii 3nodding kuna stare chcialam przejaz konto mojego brata ale mi nie pozwala....przeciez i tak z nim nic nie robi gonk ...a ja bym chciala miec chlopczyka whee ....zaloze i zobaczymy kiedy przysla mi maila gonk chlopczyka? ;P ja chcialam na poczatku, ale stwierdzilam, ze wole dziewczynke. jakies przyzwyczajenie XD chlopcem chcialam byc w realu... ja to samo....chlopcem w realu by bylo fajnie bo by sie robilo yaoi xd blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:36 am
Akiko Tamashii Ibris Akiko Tamashii 3nodding kuna stare chcialam przejaz konto mojego brata ale mi nie pozwala....przeciez i tak z nim nic nie robi gonk ...a ja bym chciala miec chlopczyka whee ....zaloze i zobaczymy kiedy przysla mi maila gonk chlopczyka? ;P ja chcialam na poczatku, ale stwierdzilam, ze wole dziewczynke. jakies przyzwyczajenie XD chlopcem chcialam byc w realu... ja to samo....chlopcem w realu by bylo fajnie bo by sie robilo yaoi xd blaugh xd nooo biggrin i by byly mangi na podstawie faktow wink xd prawie zawsze chcialam byc panem z dlugimi ciemnymi wlosami o... *smarrkkkk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:37 am
Akiko Tamashii ja to samo....chlopcem w realu by bylo fajnie bo by sie robilo yaoi xd blaugh xd eek gonk gonk gonk zgin przepadnij duszo nieczysta crying blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:39 am
Sayokun Akiko Tamashii ja to samo....chlopcem w realu by bylo fajnie bo by sie robilo yaoi xd blaugh xd eek gonk gonk gonk zgin przepadnij duszo nieczysta crying blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh xd taaak Ibris whee to by bylo piekne xd to ja bym byla takim slodkim uke ne? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:40 am
Akiko Tamashii Sayokun Akiko Tamashii ja to samo....chlopcem w realu by bylo fajnie bo by sie robilo yaoi xd blaugh xd eek gonk gonk gonk zgin przepadnij duszo nieczysta crying blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh xd taaak Ibris whee to by bylo piekne xd to ja bym byla takim slodkim uke ne? whee crying 'chowa sie przed nimi'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:40 am
ja sie na seme nie nadaje... to by wyszlo w praniu albo bylybysmy uke-ronin razz tj uke bez pana XDDD *ja tu musze przytargac na gaie moje seme Hikaru*
chlopcy, nie bac sie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:44 am
Ibris ja sie na seme nie nadaje... to by wyszlo w praniu albo bylybysmy uke-ronin razz tj uke bez pana XDDD *ja tu musze przytargac na gaie moje seme Hikaru* chlopcy, nie bac sie wink ja tez sie nie nadaje na seme ^^' jupi ^^ udalo mi sie wejsc na moje konto ale dziewczyny XD ale i tak zmienie whee bede chlopczykiem!!!! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:46 am
Akiko Tamashii Ibris ja sie na seme nie nadaje... to by wyszlo w praniu albo bylybysmy uke-ronin razz tj uke bez pana XDDD *ja tu musze przytargac na gaie moje seme Hikaru* chlopcy, nie bac sie wink ja tez sie nie nadaje na seme ^^' jupi ^^ udalo mi sie wejsc na moje konto ale dziewczyny XD ale i tak zmienie whee bede chlopczykiem!!!! heart zer0 sie ucieszy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 16, 2005 1:49 am
o_o
... ... sad ....... cry
crying crying crying gonk LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! *spada na podloge i placze* dlaczego nie mozna zmienic na chlopczykaaaa!!!!!!!!????? gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|