|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:22 pm
Ibris a mnie zgarnia sila wyzsza nazwana matka whee w pore przyszlas, pervercie. [ero-sennin XD] dobrej nocki wam oboje razz i milych snow wink taa EroNov ;] bywaj razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:23 pm
Ibris a mnie zgarnia sila wyzsza nazwana matka whee w pore przyszlas, pervercie. [ero-sennin XD] dobrej nocki wam oboje razz i milych snow wink papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:28 pm
a kiedy mi wyslesz to lisia kito??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:30 pm
Vykk a kiedy mi wyslesz to lisia kito?? ale sie uczepiles ^^ wysle 'as soon as posible' ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:31 pm
novelin Vykk a kiedy mi wyslesz to lisia kito?? ale sie uczepiles ^^ wysle 'as soon as posible' ;] mam nadzieje ze nie jest to swiete nigdy...bo mii obiecalas na poniedzilak ktory juz minal stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:35 pm
Vykk novelin Vykk a kiedy mi wyslesz to lisia kito?? ale sie uczepiles ^^ wysle 'as soon as posible' ;] mam nadzieje ze nie jest to swiete nigdy...bo mii obiecalas na poniedzilak ktory juz minal stressed wysle wysle... znajac mnie dlugo to potrwa, ale wysle ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:35 pm
no i co tam powiesz ciekawego??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:37 pm
Vykk no i co tam powiesz ciekawego?? a spiaca jestem i zaraz sie zmywac bede ... z reszta musze, wczoraj sie nie stajniaczylam i rodzicielka przylapala mnie o 1 w nocy na kompie (tak na marginesie mam 'troche' szlaban) ^^ i dostalam maly 'ochrzan' ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:38 pm
novelin Vykk novelin Vykk a kiedy mi wyslesz to lisia kito?? ale sie uczepiles ^^ wysle 'as soon as posible' ;] mam nadzieje ze nie jest to swiete nigdy...bo mii obiecalas na poniedzilak ktory juz minal stressed wysle wysle... znajac mnie dlugo to potrwa, ale wysle ^^ stressed scream stressed ja chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce twoje opowiadanka...obiecalas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:39 pm
novelin Vykk no i co tam powiesz ciekawego?? a spiaca jestem i zaraz sie zmywac bede ... z reszta musze, wczoraj sie nie stajniaczylam i rodzicielka przylapala mnie o 1 w nocy na kompie (tak na marginesie mam 'troche' szlaban) ^^ i dostalam maly 'ochrzan' ;] hehe xp to sie nie daj przylapac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:41 pm
Vykk novelin Vykk novelin Vykk a kiedy mi wyslesz to lisia kito?? ale sie uczepiles ^^ wysle 'as soon as posible' ;] mam nadzieje ze nie jest to swiete nigdy...bo mii obiecalas na poniedzilak ktory juz minal stressed wysle wysle... znajac mnie dlugo to potrwa, ale wysle ^^ stressed scream stressed ja chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce chce twoje opowiadanka...obiecalas a kojarzysz anime Naruto? nie daj sie przylapac, latwo sie mowi ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:43 pm
novelin a kojarzysz anime Naruto? nie daj sie przylapac, latwo sie mowi ;] kojarze xd a co:>??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:47 pm
Vykk novelin a kojarzysz anime Naruto? nie daj sie przylapac, latwo sie mowi ;] kojarze xd a co:>?? a bo jestem na etapie pisania ff do tego ;] xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:52 pm
novelin Vykk novelin a kojarzysz anime Naruto? nie daj sie przylapac, latwo sie mowi ;] kojarze xd a co:>?? a bo jestem na etapie pisania ff do tego ;] xp aha..a poprzednie byly o czym??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 3:54 pm
Vykk novelin Vykk novelin a kojarzysz anime Naruto? nie daj sie przylapac, latwo sie mowi ;] kojarze xd a co:>?? a bo jestem na etapie pisania ff do tego ;] xp aha..a poprzednie byly o czym?? roznie, tworczosc wlasne i inne... ale niektore pisze w zeszytach, na kompie mam niewiele.. no i troche mi się skasowalo po formacie... eh.. kurcze, zmywam się po oczy mi się same zamykają... dobrej nocy zycze ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|