Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6693 6694 6695 6696 6697 6698 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Vykk

PostPosted: Sat Jan 15, 2005 2:34 pm

Jaswinder
Chciałabym poznać wasze opinie...
Co sądzicie o "Wszystko o Miriam"?
Według mnie to głupota... sweatdrop
glupota jak diabli ale mozna popatrzec jacy ludzie sa zalosni jak ten z reklamy co sie chwali ze sie z nia lizal...pytanie co zrobi gdzy sie dowie ze miriam byla kiedys mirkiem razz xp
PostPosted: Sat Jan 15, 2005 2:35 pm

Jaswinder

a czy to wazne? razz jak dojdzie do klonowania ludzi to tym sie bede martwic vv'

Gailenquen

Kukus

PostPosted: Sat Jan 15, 2005 2:38 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sat Jan 15, 2005 2:40 pm

Ibris
Jaswinder

a czy to wazne? razz jak dojdzie do klonowania ludzi to tym sie bede martwic vv'
no to dzieci beda sie rodzic z probowki i faceci przestana byc potrzebni i dojdzie do kolejnej seksmisji... sweatdrop

Vykk

Gailenquen

PostPosted: Sat Jan 15, 2005 2:41 pm

Kukus? *dzga go palcem* ty zyjesz? ^^''

Vykk - ja nie chce! biggrin
PostPosted: Sat Jan 15, 2005 2:43 pm

hah... idę się kąpać, narka *chlup chlup*

Jaswinder

Sparkly Hunter

Vykk

PostPosted: Sat Jan 15, 2005 2:43 pm

Ibris
Kukus? *dzga go palcem* ty zyjesz? ^^''

Vykk - ja nie chce! biggrin

a co potrzebujesz pewnie kochanka blaugh
PostPosted: Sat Jan 15, 2005 2:44 pm

Jaswinder
hah... idę się kąpać, narka *chlup chlup*
milej kompieli...

Vykk

Gailenquen

PostPosted: Sat Jan 15, 2005 2:46 pm

ja mam moja czarna poduszke XD tylko nie chce byc otoczona przez same kobiety. kto mi bedzie sniadanie do lozka robil?! biggrin
PostPosted: Sat Jan 15, 2005 2:48 pm

Ibris
ja mam moja czarna poduszke XD tylko nie chce byc otoczona przez same kobiety. kto mi bedzie sniadanie do lozka robil?! biggrin
a kto ci teraz robi??

Vykk

Gailenquen

PostPosted: Sat Jan 15, 2005 2:50 pm

Vykk
Ibris
a kto ci teraz robi??

no brat razz sporadycznie... jak tylko w krakowie nie siedzi. ostatnio jajecznice mi zrobil XD
PostPosted: Sat Jan 15, 2005 2:51 pm

Ibris
Vykk
Ibris
a kto ci teraz robi??

no brat razz sporadycznie... jak tylko w krakowie nie siedzi. ostatnio jajecznice mi zrobil XD
no wiesz co...zadziwiacie mnie...jednak sa rodzenstwa w ktorych sie ukladaja tak sprawy...

Vykk

Gailenquen

PostPosted: Sat Jan 15, 2005 2:54 pm

^^ wierz mi... kiedys bylismy jak pies z kotem. do dzis pamietam jak mu wbilam strzykawke z igla w tylek ^^'' 4 lata roznicy i zyjemy razem super XD
[ to moja poduszka]
PostPosted: Sat Jan 15, 2005 3:00 pm

Ibris
^^ wierz mi... kiedys bylismy jak pies z kotem. do dzis pamietam jak mu wbilam strzykawke z igla w tylek ^^'' 4 lata roznicy i zyjemy razem super XD
[ to moja poduszka]

fajna podusia...
a co do rodzenstwa mam na zbyciu 11 latke [rocznikowo 12] jesli ktos che to odsprzedam znaczy dam i doplace..zrobie wszystko byle miec chwile chociaz malutka tylko dla mojej Kati jak do niej przychodze bo to bedzie chyba jedyny sposob na swiety spokoj blaugh ...chesz moze dostac taki maly prezecik..??wysle w paczce 50cm x 50cm x 50 cm...co ty na to
aha w razie smierci nie odpowiadamy za uszkodzenia i ich skutki uboczne takie jak rozklad zwlok czy nieprzyjemny zapach...moze sluzyc tez jako przestroga dla przyszlego rodzenstwa lub nastepnych pokolen blaugh

Vykk

Gailenquen

PostPosted: Sat Jan 15, 2005 3:02 pm

ee wiesz no... jakbys mial mlodszego braciszka to jeszcze ;P wtedy by sie go wychowalo... ale siostra by ode mnie brala ciuchy XD to nie robi XDDD pzt. jak jej sie podrosnie to zacznie doceniac, ze cie ma biggrin ja kiedys robilam taka straszne obore mojemu bratu... a teraz to nawet mialam isc razem z nim i jego dziewczyna na studniowke ^^'
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6693 6694 6695 6696 6697 6698 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games