|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:14 pm
hehe razz ja mam naturalna urode, ktora zawiera w sobie cienie pod oczami XD jesli chodzi przekrwione oczy - to od kompa, roznicy nie bedzie. zywotnosc? pare kaw i bedzie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:14 pm
Vykk Sayokun nie che wygladac jak moj kumpel ktory ma jakas chorobe i sipia po 6h TYGODNIOWO to niech bierze tabletki nasenne blaugh bieze xp nie dziala ma przestawiony zegar biologiczny i potrafi zansac dopiero o 6 a o 7 wstaje do szkoly sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:16 pm
dobra teraz naprawde juz ide spac :XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:17 pm
to pozdrow kolege od nas wink idz sie w koncu poloz i nie marudz, ze sie nie wyspisz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:17 pm
Sayokun dobra teraz naprawde juz ide spac :XP narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:18 pm
Ibris to pozdrow kolege od nas wink idz sie w koncu poloz i nie marudz, ze sie nie wyspisz XD no tak bedzie najlepiej poza tym ze nasze grono sie zaweza do 2 osob...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:22 pm
no coz... to podejrzewam, ze tez niedlugo sie rozejdziemy ^^' nie wiem czy bedzie o czym gadac ;P chyba, ze o sluchawkach bezprzewodowych wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:24 pm
Ibris no coz... to podejrzewam, ze tez niedlugo sie rozejdziemy ^^' nie wiem czy bedzie o czym gadac ;P chyba, ze o sluchawkach bezprzewodowych wink xd pamietasz??...lol ludzie wkoncu mnie zaczeli slujchac...nie wierze...ktos pamietam moje slowa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:28 pm
czyzby i cebie juz wywialo z gaii??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:28 pm
razz czuje sie wyjatkowa, a raczej dumna z mojaj pamieci. jakos mi to w glowie zostalo, bo dla mnie to niemozliwe zeby cokolwiek takiego zrobic... dzisiaj w szkole, na lekcji byla mowa o liceach etc itd. - Marija, jeden gosc z tego forum, jest w technikum. I musi zrobic sluchawki bez przewodowe XD - a to cos takiego w ogole istnieje? oO - pewnie vv' - zycz mu szczescia ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:30 pm
Chciałabym poznać wasze opinie... Co sądzicie o "Wszystko o Miriam"? Według mnie to głupota... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:31 pm
Ibris razz czuje sie wyjatkowa, a raczej dumna z mojaj pamieci. jakos mi to w glowie zostalo, bo dla mnie to niemozliwe zeby cokolwiek takiego zrobic... dzisiaj w szkole, na lekcji byla mowa o liceach etc itd. - Marija, jeden gosc z tego forum, jest w technikum. I musi zrobic sluchawki bez przewodowe XD - a to cos takiego w ogole istnieje? oO - pewnie vv' - zycz mu szczescia ^^' dzieki smile to sa sluchaweki na port na podczerwien albo na fale radiowe ale raczej zrobie sobie na fale radiowe bo pewnie bedzie latwiej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:31 pm
nie wywialo ;P wlasnie zrobilam pierwszy krok zeby sie podlizac wink *joke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:33 pm
Ibris nie wywialo ;P wlasnie zrobilam pierwszy krok zeby sie podlizac wink *joke* w sumie to ci sie udalo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:33 pm
sluchaj, ja i tak tyle wiem o technologii co o mechanice samochodowej *co za porownanie, omg* fale radiowe tez do mnie nie przemawiaja XD a jesli chodzi o sluchanie [pokrewy temat ;p] to chyba mi to dobrze idzie ostatnio.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|