|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:01 pm
Ibris Vykk Ibris powiedz mi kto chce? vv' chyba kazdy woli kogos miec niz byc sam, ne? ale nie ma sensu szukac na sile, bo to i tak nic nie daje ^^ musze ci tu przyznac racje bo bycie z kims tylko by byc nie jest warte zlamanego grosza...a zycie z kims do ktorego sie cos czuje i jest sie tego pewnym potrafi byc przyjemniejsze i to o wiele bardziej.. jestes z kims, bo kogos kochasz. ale ta osoba jest z toba tylko dlatego, ze nie chce cie zranic i chce sprawic ci przyjemnosc. to jest jeszcze gorsze ^^' tu masz racje 3nodding ja tez ide spac oyasumi wszystkim 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Vykk Ibris powiedz mi kto chce? vv' chyba kazdy woli kogos miec niz byc sam, ne? ale nie ma sensu szukac na sile, bo to i tak nic nie daje ^^ musze ci tu przyznac racje bo bycie z kims tylko by byc nie jest warte zlamanego grosza...a zycie z kims do ktorego sie cos czuje i jest sie tego pewnym potrafi byc przyjemniejsze i to o wiele bardziej.. jestes z kims, bo kogos kochasz. ale ta osoba jest z toba tylko dlatego, ze nie chce cie zranic i chce sprawic ci przyjemnosc. to jest jeszcze gorsze ^^' nom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Vykk Ibris powiedz mi kto chce? vv' chyba kazdy woli kogos miec niz byc sam, ne? ale nie ma sensu szukac na sile, bo to i tak nic nie daje ^^ musze ci tu przyznac racje bo bycie z kims tylko by byc nie jest warte zlamanego grosza...a zycie z kims do ktorego sie cos czuje i jest sie tego pewnym potrafi byc przyjemniejsze i to o wiele bardziej.. jestes z kims, bo kogos kochasz. ale ta osoba jest z toba tylko dlatego, ze nie chce cie zranic i chce sprawic ci przyjemnosc. to jest jeszcze gorsze ^^' no... stare sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:02 pm
taa, oyasumi ^^' no, a dopiero 23... egh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:02 pm
Sayokun Ibris Vykk Ibris powiedz mi kto chce? vv' chyba kazdy woli kogos miec niz byc sam, ne? ale nie ma sensu szukac na sile, bo to i tak nic nie daje ^^ musze ci tu przyznac racje bo bycie z kims tylko by byc nie jest warte zlamanego grosza...a zycie z kims do ktorego sie cos czuje i jest sie tego pewnym potrafi byc przyjemniejsze i to o wiele bardziej.. jestes z kims, bo kogos kochasz. ale ta osoba jest z toba tylko dlatego, ze nie chce cie zranic i chce sprawic ci przyjemnosc. to jest jeszcze gorsze ^^' tu masz racje 3nodding ja tez ide spac oyasumi wszystkim 3nodding narka sayo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:04 pm
Ibris taa, oyasumi ^^' no, a dopiero 23... egh... no to do ktorej siedzimy??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:06 pm
Ibris taa, oyasumi ^^' no, a dopiero 23... egh... ale ty nie masz jutro kursow przedmatualnych o 9 razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:06 pm
a... ja nie wiem ^^ dopoki sie nam oczy nie zaczna same zamykac? ja sie jeszcze trzymam, bo na gadzie siedze ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:08 pm
Sayokun Ibris taa, oyasumi ^^' no, a dopiero 23... egh... ale ty nie masz jutro kursow przedmatualnych o 9 razz muwaha, wiesz no... 7h snu tez by ci starczylo XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:09 pm
Ibris Sayokun Ibris taa, oyasumi ^^' no, a dopiero 23... egh... ale ty nie masz jutro kursow przedmatualnych o 9 razz muwaha, wiesz no... 7h snu tez by ci starczylo XD nie wiem wczoraj bylo 5.. a przedwczoraj... juz nie pamietam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:10 pm
Sayokun Ibris Sayokun Ibris taa, oyasumi ^^' no, a dopiero 23... egh... ale ty nie masz jutro kursow przedmatualnych o 9 razz muwaha, wiesz no... 7h snu tez by ci starczylo XD nie wiem wczoraj bylo 5.. a przedwczoraj... juz nie pamietam xp nie narzekaj ja sypiam co dzien po 5 6 i jest dobrze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:10 pm
i zyjesz XD ja dzisiaj w nocy rownie dobrze moge wcale nie zasnac ;P tez mam zle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:12 pm
Vykk Sayokun Ibris Sayokun Ibris taa, oyasumi ^^' no, a dopiero 23... egh... ale ty nie masz jutro kursow przedmatualnych o 9 razz muwaha, wiesz no... 7h snu tez by ci starczylo XD nie wiem wczoraj bylo 5.. a przedwczoraj... juz nie pamietam xp nie narzekaj ja sypiam co dzien po 5 6 i jest dobrze... nie che wygladac jak moj kumpel ktory ma jakas chorobe i sipia po 6h TYGODNIOWO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:12 pm
Ibris i zyjesz XD ja dzisiaj w nocy rownie dobrze moge wcale nie zasnac ;P tez mam zle. jha tez moge sie nie kalsc tylko pytanie jak bedejutro wygladac razz tylko tak pod wieczor ok 23 razz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 2:13 pm
Sayokun Vykk Sayokun Ibris Sayokun Ibris taa, oyasumi ^^' no, a dopiero 23... egh... ale ty nie masz jutro kursow przedmatualnych o 9 razz muwaha, wiesz no... 7h snu tez by ci starczylo XD nie wiem wczoraj bylo 5.. a przedwczoraj... juz nie pamietam xp nie narzekaj ja sypiam co dzien po 5 6 i jest dobrze... nie che wygladac jak moj kumpel ktory ma jakas chorobe i sipia po 6h TYGODNIOWO to niech bierze tabletki nasenne blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|