|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:42 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:43 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:44 pm
Sayokun Labudziak ka?dy ma dziewczyne xd czy ch?opaka tylko ja taki "orginalny" stare eh.. nie kazdy sweatdrop gonk oj sayus ty tez sobie znajdziesz...tylko nie bierz takiej ktora ci sie nasunie tylko kogos na kim bedzie ci zalezec...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:44 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:45 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:45 pm
zalozymy klub samotnych serc *gleba* o bejbe ^^' *khe kh khuuuu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:46 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:48 pm
Sayokun Labudziak Sayokun Labudziak ka?dy ma dziewczyne xd czy ch?opaka tylko ja taki "orginalny" stare eh.. nie kazdy sweatdrop gonk ty tez nikogo nie masz?? to jest nas wspania?e trio XD ja nie chce do iego nalezec sad sweatdrop ylko mi nie mowcie ze zrobicie sobie trojkacik wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
powiedz mi kto chce? vv' chyba kazdy woli kogos miec niz byc sam, ne? ale nie ma sensu szukac na sile, bo to i tak nic nie daje ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:51 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:54 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:54 pm
Ibris powiedz mi kto chce? vv' chyba kazdy woli kogos miec niz byc sam, ne? ale nie ma sensu szukac na sile, bo to i tak nic nie daje ^^ musze ci tu przyznac racje bo bycie z kims tylko by byc nie jest warte zlamanego grosza...a zycie z kims do ktorego sie cos czuje i jest sie tego pewnym potrafi byc przyjemniejsze i to o wiele bardziej..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:58 pm
Vykk Ibris powiedz mi kto chce? vv' chyba kazdy woli kogos miec niz byc sam, ne? ale nie ma sensu szukac na sile, bo to i tak nic nie daje ^^ musze ci tu przyznac racje bo bycie z kims tylko by byc nie jest warte zlamanego grosza...a zycie z kims do ktorego sie cos czuje i jest sie tego pewnym potrafi byc przyjemniejsze i to o wiele bardziej.. jestes z kims, bo kogos kochasz. ale ta osoba jest z toba tylko dlatego, ze nie chce cie zranic i chce sprawic ci przyjemnosc. to jest jeszcze gorsze ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|