|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:31 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:31 pm
Vykk Labudziak Ibris odkryje w sobie, ze jestem bisexualista i zaczne szukac dziewczyny. tak wlasnie zrobie. oyaa.. ma?y mi sie dziewczyna ktjest Bi.. oyaa.. te trty ahh.... nie spiesz sie tak...zacznij od pary... blaugh ...czy ja mam dziwne takie wrazenie ze prawie kazdy facet lubi lesbijki i bi?? nzaczy lubi patrzec na nie jak one teges stare no wiecie co... jak to ktos kiedys powiedzial "lesbijski sa fajne, bo zawsze jest ich dwie" ^^' ja nie wiem co faceci w tym widza, jestem dziewczyna ;P i podejrzewam, ze latwiej byloby mi znalezc dziewczyne niz partnera. kobiety jakos sie lepiej miedzy soba rozumieja ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:32 pm
niezłe... *mlask mlask - wychodzi z kuchni ze świeżutką jajecznicą na patelni* chcecie trochę? *stawia na stole* częstujcie się... - wegetariańska
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:32 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:33 pm
Ibris Vykk Labudziak Ibris odkryje w sobie, ze jestem bisexualista i zaczne szukac dziewczyny. tak wlasnie zrobie. oyaa.. ma?y mi sie dziewczyna ktjest Bi.. oyaa.. te trty ahh.... nie spiesz sie tak...zacznij od pary... blaugh ...czy ja mam dziwne takie wrazenie ze prawie kazdy facet lubi lesbijki i bi?? nzaczy lubi patrzec na nie jak one teges stare no wiecie co... jak to ktos kiedys powiedzial "lesbijski sa fajne, bo zawsze jest ich dwie" ^^' ja nie wiem co faceci w tym widza, jestem dziewczyna ;P i podejrzewam, ze latwiej byloby mi znalezc dziewczyne niz partnera. kobiety jakos sie lepiej miedzy soba rozumieja ^^ no dobra moze to prawda nie wiem nie probowalem ale szczrze mowiac nie chcialbym sie znalezc z facetem w takiej sytuacji osobiscie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:34 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:35 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:36 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:36 pm
Sayokun Labudziak ja nigdy (i nigdy nie bꤥ) szuka? partnera w?racet xd popieram gonk ja tez...przynajmniej jesli chodzi o mnie...ja sie w takie rzeczy nie bawie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:37 pm
a ja twierdze, ze dobra wyobraznia nie jest zla. i potrafi ulatwic zycie... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:37 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:38 pm
Ibris a ja twierdze, ze dobra wyobraznia nie jest zla. i potrafi ulatwic zycie... ^^ wyobraznia tak ale zalezy co masz na mysli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:39 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:41 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:42 pm
Vykk Ibris a ja twierdze, ze dobra wyobraznia nie jest zla. i potrafi ulatwic zycie... ^^ wyobraznia tak ale zalezy co masz na mysli... nic sprosnego na pewno ;P Labudziak - nie ty jeden sie wybijasz wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|