|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 7:36 am
Sei chan No musi troche dodać na planie, ale coś go nie widać ostatnio. Ano, musi co nieco plan uzupelnic. Ja czekam aż doda ogródek Aque, w którym ma stac moja huśtawka :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 7:37 am
Sei chan Yumehayla Sei chan Yumehayla Muszę sie podzielic moja radoscia... Mam w koncu moje dwa listy z tego miesiaca heart ...[tuli swoje listy] Jakie listy?? A dębu i mojego drzewka nie ma na planie. Moje sealed envelope'y z Gai blaugh Aha, ciekawe co w nich będzie. Oby cos cennego, chce na nich zarobic blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 7:37 am
Setsuna Dragonclaw Sei chan No musi troche dodać na planie, ale coś go nie widać ostatnio. pewnie gdzieś pojechał 3nodding ale ja już idę, wyprubuję thief'a 3nodding papatki ^^ Papa*Macha jej z drzewa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 7:38 am
Setsuna Dragonclaw Sei chan No musi troche dodać na planie, ale coś go nie widać ostatnio. pewnie gdzieś pojechał 3nodding ale ja już idę, wyprubuję thief'a 3nodding papatki ^^ Do zobaczenia Ach , Thief - znam na pamięć The Dark Project i The Metal Age.. Jak sobie przypomne te cudowne lata thiefa pierwszego crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 7:39 am
Hiekka Sei chan No musi troche dodać na planie, ale coś go nie widać ostatnio. Ano, musi co nieco plan uzupelnic. Ja czekam aż doda ogródek Aque, w którym ma stac moja huśtawka :> Narazie możesz kozystać z tej co wisi na moim drzewku, tylko zabardzo się nie bujaj bo do basenu wpadniesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 7:42 am
Sei chan Hiekka Sei chan No musi troche dodać na planie, ale coś go nie widać ostatnio. Ano, musi co nieco plan uzupelnic. Ja czekam aż doda ogródek Aque, w którym ma stac moja huśtawka :> Narazie możesz kozystać z tej co wisi na moim drzewku, tylko zabardzo się nie bujaj bo do basenu wpadniesz. najwyżej wpadnę smile *zaczyna sie huśtać, po czym skacze z huśtawki do basenu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 7:45 am
Kurcze, ale gorąco, masakra xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 7:46 am
Spadam, bo zaraz do kina idę, papatki!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 7:58 am
Sei chan Spadam, bo zaraz do kina idę, papatki!!! Miłej zabawy - ja lecę pod prysznic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 7:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 8:06 am
czemu nikogo nie ma?? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 8:14 am
dest czemu nikogo nie ma?? gonk Ja jestem. Hm.. jak widze podczas mojej krótkiej nieobecności wszyscy sobie poszli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 8:15 am
Hiekka dest czemu nikogo nie ma?? gonk Ja jestem. Hm.. jak widze podczas mojej krótkiej nieobecności wszyscy sobie poszli... dziwne razz moze na obiad.. albo na dwor na sloneczko razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 8:16 am
Może. Chociaż ja raczej się przed słoneczkiem chowam, bo jak dla mnie jest za gorąco razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 19, 2004 8:18 am
Hiekka Może. Chociaż ja raczej się przed słoneczkiem chowam, bo jak dla mnie jest za gorąco razz moglo by byc troszke chlodniej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|