|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:07 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:08 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:09 pm
Labudziak Rynn the Vampire Labudziak Ibris Labu, nie powiem, zebys przeprowadzal je sam ze soba... ale masz jeszcze czas ^^ a juz mysla?em, ?e co? zaproponujesz 3nodding xd xp xd Mnie by chyba Ciebi? xd czawsze by?em zdania, ?e uczucia ograniczaj? ludzi ^^ nie ograniczaja XD daja tylko jeszcze wieksza radosc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:10 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:10 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:11 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:13 pm
Labudziak Rynn the Vampire Labudziak te? chcia?bym by样 takiem zwi?zku wink szcz궣iarze wink Heh ^_^; 22 lutego bꤱ r dwa latka 3nodding heart 2 lata??? eek eek no to jak ma?rzeo xd xp taa, chyba z cztery razy się rozstawaliśmy. Nie na dłużej niż na kilka dni xd heart ja za chwilkę lecę...papa wszystkim ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Rynn the Vampire Labudziak te? chcia?bym by样 takiem zwi?zku wink szcz궣iarze wink Heh ^_^; 22 lutego bꤱ r dwa latka 3nodding heart 2 lata??? eek eek no to jak ma?rzeo xd malzenstwo bedzie pewnie za 3 jak rynn dojdzie do 18 lat XDD rynn zaprocisz mnie wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Labudziak Rynn the Vampire Labudziak te? chcia?bym by样 takiem zwi?zku wink szcz궣iarze wink Heh ^_^; 22 lutego bꤱ r dwa latka 3nodding heart 2 lata??? eek eek no to jak ma?rzeo xd malzenstwo bedzie pewnie za 3 jak rynn dojdzie do 18 lat XDD rynn zaprocisz mnie wink blaugh a pewnie! xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:14 pm
Rynn the Vampire Labudziak Rynn the Vampire Labudziak te? chcia?bym by样 takiem zwi?zku wink szcz궣iarze wink Heh ^_^; 22 lutego bꤱ r dwa latka 3nodding heart 2 lata??? eek eek no to jak ma?rzeo xd xp taa, chyba z cztery razy się rozstawaliśmy. Nie na dłużej niż na kilka dni xd heart ja za chwilkę lecę...papa wszystkim ^^ papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Sayokun malzenstwo bedzie pewnie za 3 jak rynn dojdzie do 18 lat XDD rynn zaprocisz mnie wink blaugh a pewnie! xd heart yey XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:15 pm
bye bye Rynn ^^ ;P ja chce byc ksiedzem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:17 pm
Labudziak mam nadzieje, ?e ona wszytkich z gildii zaprosii smile to by musiala robic w notre dame razz tylko dla osob z reala domokun XDDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 1:19 pm
Rynn the Vampire Labudziak Rynn the Vampire Labudziak te? chcia?bym by样 takiem zwi?zku wink szcz궣iarze wink Heh ^_^; 22 lutego bꤱ r dwa latka 3nodding heart 2 lata??? eek eek no to jak ma?rzeo xd xp taa, chyba z cztery razy się rozstawaliśmy. Nie na dłużej niż na kilka dni xd heart ja za chwilkę lecę...papa wszystkim ^^ ja 21 lutego bende miała z moim chłopakiem już trzy latka. blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|