|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 12:37 pm
Labu - a mam cie narysowac tak tak teraz jestes? razz bo teraz to nie pamietam, czy o cos szczegolnego prosiles XD
LH, Kopciuszek ^^ zelka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 12:37 pm
Kopciuszek dobże że mam z kim sie czuć olana trzeba stworzyc opozycje do tyego kółka wzajemnej adoracji blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 12:38 pm
Rynn the Vampire Er...ja mogę chcieć maskę gazową...ale to zależy od tego za ile dają i dlaczego tak drogo razz juz za pozno razz przykro mi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 12:38 pm
Ibris Labu - a mam cie narysowac tak tak teraz jestes? razz bo teraz to nie pamietam, czy o cos szczegolnego prosiles XD LH, Kopciuszek ^^ zelka? pewno ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 12:39 pm
Lavagetas_heqetai Kopciuszek dobże że mam z kim sie czuć olana trzeba stworzyc opozycje do tyego kółka wzajemnej adoracji blaugh taa... to by było dobre blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 12:40 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 12:40 pm
Ibris Labu - a mam cie narysowac tak tak teraz jestes? razz bo teraz to nie pamietam, czy o cos szczegolnego prosiles XD LH, Kopciuszek ^^ zelka? poprosze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 12:42 pm
ktoś wie jak włonczyś głosm na kompie muj brat coś naisnoł i znikło
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 12:42 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 12:43 pm
Lavagetas_heqetai Ibris Labu - a mam cie narysowac tak tak teraz jestes? razz bo teraz to nie pamietam, czy o cos szczegolnego prosiles XD LH, Kopciuszek ^^ zelka? pewno ^^ *rzuca cala paczke szwabskich zelkow* LH, a ty zmieniles... hmh, rase? razz Labu - bedzie mi latwiej, dzieki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 12:43 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 12:45 pm
Ibris Lavagetas_heqetai Ibris Labu - a mam cie narysowac tak tak teraz jestes? razz bo teraz to nie pamietam, czy o cos szczegolnego prosiles XD LH, Kopciuszek ^^ zelka? pewno ^^ *rzuca cala paczke szwabskich zelkow* LH, a ty zmieniles... hmh, rase? razz Labu - bedzie mi latwiej, dzieki ^^ nie- likantropia to moja druga natura- własnie ją odkryłem :c] wru! wof!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 12:46 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 15, 2005 12:46 pm
Lobuziak ..oyaa.. hmm.. moge? wi꣺ wzrost,waga,wymiary, wielko?c stopy itp. (mieszkam na 2 koncu polski XD) wzrost 160cm waga bez łańcuchów 50 kg wielkosc stopy 39 ale nie lubie moic h stóp razz zeby zdrowe niedowidze tablicy w szkole ale wmawiam wszystkim ze wzrok dobry rozmiar majtek "s" szerokosc usmiechu: w szczytowych momentach od ucha do ucha blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|